Ana SayfaDizilerMasterchef'in 7. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

Masterchef’in 7. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Masterchef Türkiye 23. son bölümüyle ekranlara geldi. Reytingleri alt üst eden yarışma programında eleme heyecanı yaşandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için takımlar yerlerini aldılar. Masterchef’in bir önceki bölümünde iki eleme adayı belirlenmişti. Bunlar Kırmızı takımdan Eda ile Alican olmuştu. İki yarışmacı daha eleme potasına düştü ve 4 aday tekrar yarıştı ve bir yarışmacı Masterchef’e veda etti. Masterchef’in 7. hafta elenen yarışmacısı kim oldu?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef’in Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Mustarchef’in 23. son bölümünde takımlar film setine gittiler.Ocak Şubat ayı gibi vizyona girmesi beklenen ‘Bayi Toplantısı’ isimli filmin setinde, İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol, Safra Sarı ve Onur Buldu’nun tadacakları yemekleri en iyi şekilde yapmak için yarışmacılar tüm hünerlerini sergilediler.. İtalyan ve Fransa mutfağından verilen yemekleri takımlar yaptı. Doğu Demirkol’un setini son dakikalara koydukları için o gelene kadar onun yerine Danilo yemekleri tattı. Demirkol tatlıyı tatmaya yetişebildi. Ünlüler, Mavi ve Kırmızı takımın yemelerini tadıp puanlarını verdiler.

MASTERCHEF 23. BÖLÜM DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ünlülerin yaptığı puanlama bittikten sonra kutular açıldı ve en çok oy alan Kırmızı takım oldu. Kırmızı takım dokunulmazlığı kazandıktan sonra Mavi takım bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldılar. Şefler bu etapta yarışmacılardan terleme yöntemiyle yapılan İmambayıldı yapmalarını istediler.Somer şefin yemeğine en yakın yemeği Cemre yaptı. Hatta Somer şef kendi yemeğinden bile daha güzel yaptığını söyledi. Cemre birinci olarak dokunulmazlığı aldı ve takımından bir kişiyi eleme potasına seçme hakkına sahip oldu.

Cemre, Masterchef’in finalinde karşısında güçlü bir kadın yarışmacısının olmasını istediğinden Suna’yı seçmeyeceğini, Batuhan’ı seçeceğini onunda eleme potasından kurtulacağını bildiği için seçtiğinin altını çizdi.

MASTERCHEF’E KİM VEDA ETTİ?

Eda, Alican ve Batuhan’dan sonra 4. eleme adayını takım belirledi ve 4. aday Bahri oldu. Eleme potasına düşen 4 yarışmacıdan Safranlı Pilav ve et yemeği yapmalarını istendi. Mehmet şefin yapmış olduğu yemeği en iyi yapan yarışmacı Batuhan oldu. İkinci en iyi yemeği yapan Eda, üçüncü en iyi yemeği yapan Alican oldu. Bahri, Mehmet şefi iyi dinlemediği için yemeğini yaktı ve elenen yarışmacı Bahri oldu.

Masterchef 7. Haftanın İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler