Ana SayfaÜnlülerRüzgar Erkoçlar İle Eşi Tuğba Beyazoğlu Tatilde!

İlgili Postlar

Rüzgar Erkoçlar İle Eşi Tuğba Beyazoğlu Tatilde!

Ünlü Türk oyuncu Rüzgar Erkoçlar ile eşi makyaj sanatçısı olan Tuğba Beyazoğlu ile tatilde romantik pozlarını sosyal medya hesabı üzerinde paylaşan çiftler paylaştığı resimler ile magazin dünyasının gündemine oturdu.

Tuğba Beyazoğlu Kimdir?

Erkoçlar’dan Romantik pozlar!

Türk oyuncu ve fotomodeldir. Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar eşi Makyaj sanatçısı olan Tuğba Beyazoğlu ile geçen senelerde Bahçeköy’de yaptıkları düğün ile nikah masasına oturmuş dünya evine girmiştir. Çift, Aşk pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak paylaşımın altına “hadi kumdan kaleler yapalım,suya karışalım…Enerjimiz,Denge ve uyum içinde bize karışıyor” açıklamasında bulunan çift takipçilerinden tam not aldı.

Rüzgar Erkoçlar Kimdir?

Rüzgar Erkoçlar İle Eşi Tuğba Beyazoğlu Tatilde!

Türk oyuncu ve fotomodel olan Rüzgar Erkoçlar. Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlamıştır. Erkoçlar yaklaşık 6 sene önce cinsiyet değiştirip ameliyatla erkek olmuştu. Erkoçlar makyaj sanatçısı olan Tuğba Beyazoğlu ile ilişkiye girip geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen düğün’de çift nikah masasına oturmuş ve dünya evine girmiştir. Kafa dinlendirmek isteyen Erkoçlar çifti tatile çıkmış ve sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmıştır Çift  paylaşımların açıklamasında”Hadi! kumdan kaleler yapalım, suya karışalım…Enerjimiz,Denge ve uyum içinde bize karışıyor” diyerek magazin dünyasının gündemine oturmuştur Tuğba Beyazoğlu’ndan gelen cevaplarda ise duygularını, “‘İyi ki dediğim, çok sevdiğim, iyi ki sevdiğim nice güzel senelerimizde” sözlerini ifade etmiştir.

Rüzgar Erkoçlar Tuğba Beyazoğlu

Rüzgar Erkoçlar Tuğba Beyazoğlu sahil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler