Ana SayfaÜnlülerEsra Ersoy'dan Bornoz Şov!

İlgili Postlar

Esra Ersoy’dan Bornoz Şov!

Cicişler yine bildiğimiz gibi… Bu ikiliden biri olan Esra Ersoy geçtiğimiz günlerde paylaştığı çıplak pozuyla gündeme gelmişti şimdilerde ise yine bildiğimiz gibi bir davranışla bornoz şov yaptı. Bu görüntüler kısa sürede çok fazla etkileşim alıp sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Cicişler Bildiğimiz Gibi…

esra -ersoy-çıplak

Esra Ersoy Kimdir?

Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy zaman zaman paylaştıkları sansasyon yaratan ve oldukça ilgi gören bol frikikli gönderileriyle konuşulan isimlerden. Sosyal medya popülerliğin ne olduğunu nasıl ilerlediğini oldukça iyi bilen ne zaman ne tarz paylaşımlar yapacağını bilen ikiliydi. Son zamanlarda ünlü camiasının sosyal medyayı aktif kullanması güncel olayları takip etmesi ve bunlarla alakalı paylaşımlarda bulunması popülerliği etkileyen durumlardan birkaçı… Esra ve Ceyda kardeşlerde bunu çok iyi yapan kişilerden iki tanesi. Fakat ” Cicişler” olarak bilinen kardeşlerden Esra Ersoy öyle bir paylaşım yaptı ki takipçilerinin ağzı açık kaldı. Çok kısa sürede sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Üzerinde ki bornozu çıkartan ve bu görüntüleri sosyal medyaya gönderen Esra Ersoy hayranlarının ve takipçilerinin gözlerine hitap etti.

Ceyda Ersoy Kimdir?

Esra Ersoy’dan Bornoz Şov!

esra ersoy çıplak

Geçtiğimiz günlerde Reynmen’in Ela şarkısını açıp dans eden Hadise ve bunun üzerine Ebru Polat’ın da aynı şarkıyla dans etmesi olay olmuştu… Bu görüntülerin kısa sürede çok fazla etkileşim alması da oldukça ilgi görmüş ve sanatçıların işine yaramıştı. Fakat Hadise ve Ebru Polat’tan sonra bir bomba da Esra Ersoy’dan geldi. ”Ela” şarkısıyla dans edip üzerinde ki bornozla oldukça cesur pozlar veren Esra Ersoy paylaştığı videounun altına şu notları düştü ;Çekilin mekanın sahibi geldi:) Çok istediniz bu şarkıda beni izlemeyi. Bu kadarcık dekolte verebiliyorum namusluyum çok. Takipçilerim için :)” sözlerini ekledi. Kocaeli’de bir gece kulübünde sahneye çıkacak olan Cicişlerin konser öncesinde böyle bir paylaşım yapması ise takipçileri için yeterli cevabı vermişti aslında… 🙂

Esra Ersoy’dan Olay Çıplak Paylaşımlar!

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler