Ana SayfaÜnlülerHanife'nin Foyası Gözlerden Kaçmadı!

İlgili Postlar

Hanife’nin Foyası Gözlerden Kaçmadı!

Evlilik programında tanınan ve ondan sonra oldukça tanınan Hanife Gürdal katıdığı evlilik programlarında tavırları ve konuşmalarıyla oldukça ilgi çekmişti. Sosyal medyada paylaştığı cesur pozuyla Hanife’nin foyası gözlerden kaçmadı!

Evlilik Programlarında Hanife Rüzgarı Esti!

hanife gürdal bikini

Hanife Gürdal Geri Döndü!

Bir dönemin kasıp kavuran projelerinden olan ve izlenme rekorları kıran çeşitli kanallarda belli bir saatte yayınlanan karşılıklı kişilerin birbirine talip olması ve arkadaşlıklarının başlamasıyla gelişen bunun sonrasında hayatlarını birleştirmek isteyen kişilerin evlendiği izdivaç programlarının yoğun ve popüler olduğu dönemlerde Hanife Gürdal’ın popülaritesinin en yüksek olduğu dönemlere denk geldi. Bu durum oldukça Hanife Gürdal’ın ve o dönem onunla birlikte aynı kadroda yer alan kişilerin ekranların aranan yüzü olması oldukça beklenir bir sonuç oldu. Hanife Gürdal izdivaç programlarında tanıştığı talipleri ve programda bulunan diğer kişilerle olan konuşmaları ve tavırlarıyla dikkat çeken isimlerdendi.

Hanife Gürdal’ın Yeni Mesleği!

Hanife’nin Foyası Gözlerden Kaçmadı!

hanife gürdal

 

Hanife Gürdal’ın izdivaç programlarının kaldırılmasından sonra kapalı olan Hanife Gürdal radikal bir kararla başörtüsünü çıkartması çok fazla sayıda eleştirilmişti. Sosyal medyada açık olarak paylaştığı fotoğraflarıyla fazlasıyla rağbet gördü. Bu durumun sonrasında Hanife Gürdal’ın yeni haliyle paylaştığı bikinili halleri ise birçok kişi tarafından konuşulmuş ve çok ağır eleştirilere hakaretlere mağruz kalmıştı. Bununla beraber instagramda paylaştığı mini elbisesiyle olan görüntüsünü paylaşınca olanlar oldu paylaştığı fotoğrafı photoshop uygulaması ile müdahale eden Hanife Gürdal takipçilerinin gazabından kaçamadı. Manzara önünde poz veren Hanife Gürdal bacağına inceltmek için yaptığı photoshop müdahalesi yüzünden bazı kullanıcılar tarafından ağır eleştirilmiş bununla beraber sosyal medya ifşacılarının da diline düşmüştü işte o fotoğraflar…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler