Ana SayfaDedikoduEkranlara veda eden Hanife Gürdal geri döndü!

İlgili Postlar

Ekranlara veda eden Hanife Gürdal geri döndü!

Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programının popüler gelin adayı Hanife Gürdal, ekranlara veda edişinin hemen ardından yeniden ekranlara döndü. Hanife hanım, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yeniden ekranlarda boy gösterdi. İşte detaylar…

Zuhal Topal’ın sunumu ile hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan izdivaç programının her yaptığı ile olay yaratan ve sık sık gündeme gelen en popüler gelin adayı Hanife hanım, geçtiğimiz günlerde çok yorulduğunu ve ekranlara veda ederek bir daha geri dönmeyeceğini duyurmuştu.

SERKAN BEY’İN “GERİ DÖN” ÇAĞRISINA NE YANIT VERECEĞİ MERAKLA BEKLENDİ

Kısa bir süre önce aşk yaşadığı programın damat adaylarından Serkan bey ile ayrılık yaşamasının ardından vedası ile çok konuşulan Hanife Gürdal’a Serkan beyden sürpriz bir çağrı gelmişti. Programın önceki gün yayınlanan bölümünde Hanife hanıma “Geri dön” çağrısı yapan Serkan bey, dün yayınlanan bölümde Hanife hanımın geri dönmesini bekledi. Serkan bey başta olmak üzere herkes nefeslerini tutup Hanife hanımı bekledi.

HANİFE HANIM, SERKAN BEYİN ÇAĞRISINA YANIT VERDİ

Serkan bey başta olmak üzere tüm stüdyo ve ekranları başındaki izleyiciler nefeslerini tutup Hanife hanımı beklerken Hanife hanımın stüdyoya girmesi büyük bir sevinç ile karşılandı. Damat adayı Serkan bey, Hanife hanımı kırmızı balonlar ve hediyeler ile karşıladı.

“Gururumdan değil, ümitsizliğimden gittim”

Hanife hanım, Serkan beye çok değer verdiğini itiraf ederken “Gururumdan değil, ümitsizliğimden gittim.” diye konuştu. Şimdi tüm gözler Hanife hanım ve Serkan beyde. İkilinin ilerleyen günlerde neler yaşayacağı, aşklarının nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.

ZUHAL TOPAL MÜJDEYİ VERDİ

Programın sunucusu Zuhal Topal, günlerdir merakla beklenen müjdeyi sonunda verdi. Topal, locada bulunan gelin ve damat adaylarından ilk evlenen çifte bir hafta Amerika tatili hediye edileceğini açıkladı.

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler