Ana SayfaÜnlülerSıla Gençoğlu Trafik Kazası Geçirdi ! Kaza Sonrası Görüntüleri

İlgili Postlar

Sıla Gençoğlu Trafik Kazası Geçirdi ! Kaza Sonrası Görüntüleri

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu trafik kazası geçirdi. TEM Otoyolu’nda Ankara yönünde seyir eden İsmail Serkan Güney idaresindeki 34 ZG 1593 plakalı lüks cip, Yeşilyayla mevkisinde yoldan çıkarak yan yattı. Kazada, arabanın içerisinde bulunan şarkıcı Sıla Gençoğlu ile Hande Kızıl  ve Büşra Sarıkaya yaralandı, sürücü Serkan  Güney ise kazadan yara almadan kurtulmayı başardı. Hafif yaralanan Gençoğlu ambulans ile  Düzce Atatürk Devlet Hastanesi  acil servisine getirilerek tedavi altına alındı. Diğer yaralılar Kızıl ve Sarıkaya ise Hendek Devlet Hastanesine  götürüldü.

Sıla Gençoğlu Trafik Kazası Geçirdi ! Kaza Sonrası Görüntüleri

MENAJERİ KAZA ANINI ANLATTI

Ünlü sanatçının menajeri Serkan Güney hurriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada durumlarının iyi olduğunu belirterek “Aracamız bir anda yoldan çıktı ve yan yattı. Kontrol amacıyla hastaneye gittik. Hepimiz iyiyiz ve şimdi de  Ankara konseri için yola çıktık ” dedi

Sıla Gençoğlu Trafik Kazası Geçirdi ! Kaza Sonrası Görüntüleri

 

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN TABURCU EDİLDİ

Kazadan sonra kaldırıIdığı  Düzce  Atatürk Devlet Hastanesi’nin acil bölümünde ilk müdahalesi yapılan şarkıcı , çekilen röntgen filimin ardından tedbir amaçlı ortopedi bölümüne sevk edildi. Bir süre dinlendirilen şarkıcı  daha sonra hastanenin otapark bölümünden yürüyerek arabasına bindi, ayağında sargı olan Sıla “talihsiz bir kaza oldu. Çok şükür iyiyim. Ciddi bir şey yok” dedi.

KAZADAN SONRA KONSER

Geçirdiği trafik kazasına rağmen Ankara da ki konserini iptal etmeyen Gençoğlu ATO Congresium’da, saat 21.00’de başlaması planlanan ancak yaşanan  kaza dolayısıyla 22.30’da başlayan konsere 3 bin 200 kişi katıldı.
Sıla, sahneye kendisi için yerleştirilen koltukta oturarak başladığı konserinde önce salondakileri selamlayarak, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
“İyiyim, iyiyim. Dipçik gibiyim. İki elim kanda olsa, gelirim.” diyen şarkıcının bu sözleri izleyiciler tarafından alkış aldı.

 

 

Geçirdiği kaza sonucu hafif yaralandığını belirten şarkıcı “Biraz yaralandık berelendik ama o arabanın içinden sağ salim çıktık ya daha da başka bir şey istemem. Bir gün mucizeye inanmak varsa, o benim için bugün oldu.” dedi.Kaza geçirdiği günün 14 Şubat Sevgililer Günü olduğuna dikkati çeken şarkıcı Sıla, kazayı bu nedenle hiç unutamayacağını da esprili bir dille anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler