Ana SayfaDünyaDünyanın en yakışıklı mahkumu Jeremy Meeks podyumda!

İlgili Postlar

Dünyanın en yakışıklı mahkumu Jeremy Meeks podyumda!

ABD’li Jeremy Meeks, New York’ta düzenlenen Philipp Plein defilesinin en dikkat çeken ismi oldu. Dünya çapında “Yakışıklı mahkum” olarak ünlenen Jeremy Meeks, podyumda adeta rüzgar estirdi. Son derece profesyonel bir tavır sergileyen yakışıklı mahkum, podyumun tozunu attırdı. İşte detaylar…

2014 yılında Amerika’da tutuklanan ve sabıka fotoğrafının prosedür gereği Facebook’ta paylaşılması ile birlikte hayatı değişen Amerikalı Jeremy Meeks, New York’ta düzenlenen Philipp Plein defilesinde podyuma çıktı. Yasa dışı olarak silah bulundurmaktan 2015 yılında 27 ay hapis cezasına çarptırılan yakışıklı mahkum, sabıka fotoğrafının paylaşılmasının ardından dünyanın en yakışıklı mahkumu olarak nam saldı ve tüm dünyada tanındı ve teklifler almaya başladı.

Bir yıl kadar önce cezaevinden tahliye olan Meeks, kendsine gelen teklifleri değerlendirdi ve modelliğe başladı. 32 yaşındaki yakışıklı mahkum, son olarak podyumda Alman modacı Philipp Plein’ın tasarladığı kıyafetleri taşıdı.

Yakışıklı Mahkum Moda İkonu Oldu!

İzleyenler arasında Madonna ve Kylie Jenner gibi ünlü isimlerin de bulunduğu New York’da düzenlenen defileye dünyanın en yakışıklı mahkumu olarak ünlenen Jeremy Meeks damga vurdu. Tüm gözler, Meeks’in üzerinde toplandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler