Ana SayfaDedikoduRüzgar Erkoçlar'dan sevgilisine 14 Şubat'ta evlilik teklifi

İlgili Postlar

Rüzgar Erkoçlar’dan sevgilisine 14 Şubat’ta evlilik teklifi

Dört yıl önce cinsiyet değiştirerek erkek olan Rüzgar Erkoçlar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Tuğba Beyazoğlu’na evlilik teklifi etti. Son derece görkemli bir törenle evlenme teklifi alan Beyazoğlu “evet” yanıtı verdi. Çift, yaz aylarında evlenmek üzere hazırlıklara başlayacak. İşte detaylar…

Rüzgar Erkoçlar ve sevgilisi Tuğba Beyazoğlu çifti evlilik yolunda ilk adımı attı. Dört yıl kadar önce cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak erkek olan Erkoçlar, dün 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Tuğba Beyazoğlu’na evlenme teklifi etti.

Geçtiğimiz haftalarda 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Tuğba Beyazoğlu’na evlenme teklifi edeceğini söyleyen Rüzgar Erkoçlar, sözünü tuttu  ve dün evlenme teklifini etti.

Erkoçlar Ve Beyazoğlu Çiftinin Mutluluğu

Erkoçlar ve Beyazoğlu çifti, önce kendilerini karikatür olarak çizdirdi, ardından Erkoçlar’ın hazırladığı mekana geçti. Burada arkadaşlarının alkışları eşliğinde Rüzgar Erkoçlar sevgilisi Tuğba Beyazoğlu’na evlenme teklifi etti. Sevgilisinden “evet” yanıtını alan Erkoçlar, adeta mutluluktan havalara uçtu.

Geçtiğimiz haftalarda birbirlerinin aileleri ile tanışan Erkoçlar ve Beyazoğlu çifti, bu yıl yaz aylarında yapacakları düğün töreni ile evlenmeyi planlıyor. Erkoçlar bundan dört yıl kadar önce cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak erkek olmuştu. Önceden ünlü bir oyuncu olan Erkoçlar, ameliyat sonrası sıkıntılı günler yaşamıştı. Ancak, kısa sürede sıkıntılarından kurtuldu. Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu ile tanıştıktan sonra mutluluğu yaşamaya başladı. Bir süredir aşk yaşayan çift, yaz aylarında evlenmeyi planlıyor.

Rüzgar Erkoçlar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler