Ana SayfaÜnlülerAşkta Boy Fark Etmez!

İlgili Postlar

Aşkta Boy Fark Etmez!

Kosova’nın “Lady Gaga”sı olarak tanınan Asya Gashi Balkanlar geçtiğimiz gün Nişantaşı sokaklarında kameralar yakalandı. Türkiye ve Avrupa’da eş zamanlı yayınlanan “Baby Baby” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Asya Gashi Balkanlar kendisine sorulan sorulara yanıt verdi. “Aşkta boy fark etmez” diyen Asya Gashi Balkanlar gündeme damgasını vurdu.

“Baby Baby” Çok Sevildi!

Kosovalı şarkıcı Asya Gashi Balkanlar, Lady Gaga’ya olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Farklı bir ses engine sahip olan şarkıcının dünya çapında da büyük bir hayran kitlesi var. Geçtiğimiz ay Avrupa ve Türkiye’de eş zamanlı olarak “Baby Baby” şarkısını yayınlayan Asya Gashi Balkanlar, YouTube’da 2 milyon izlenmeyi geçti.

Kosovalı Lady Gaga

Saç renginin yanı srıa yüz hatları ve göz yapısıyla Lady Gaga’yı andıran Asya Gashi Balkanlar, geçtiğimiz ay çıkardığı “Baby Baby” şarkısıyla çok sevildi. Şarkının tanıtım fotoğrafları için ünlü fotoğrafçı Selim Akar’ın objektiflerine poz veren Asya Gashi Balkanlar, fotojenik yüzüyle de beğeni topladı.

Aşkta Boy Fark Etmez!

Peçeli tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Asya Gashi Balkanlar bu kez peçesini çıkararak yüzünü gösterdi. Ülkesinde NBA yıldızı Tu Holloway ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Asya Gashi Balkanlar, sevgilisiyle arasındaki boy farkıyla da çok konuşulmuştu. Boy farkı sorularına “Sorulunca uzun erkekler kısa kadınlarla aşk yaşayamaz
diye bir kural yok , Aşkın gücü boy farkını ortadan kaldırır.” yanıtını veren Asya Gashi Balkanlar ülkesinde açıklamalarıyla da çok konuşulmuştu.

Asya Gashi Balkanlar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler