Ana SayfaKimdirAsya Gashi Balkanlar Kimdir?

İlgili Postlar

Asya Gashi Balkanlar Kimdir?

“Baby Baby” şarkısıyla çıkış yapan Asya Gashi Balkanlar kimdir? Asya Gashi Balkanlar kaç yaşında? Asya Gashi Balkanlar albümleri neler? Asya Gashi Balkanlar aslen nereli? Asya Gashi Balkanlar hangi burç? Asya Gashi Balkanlar hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Asya Gashi Balkanlar Kaç Yaşında? Asya Gashi Balkanlar Aslen Nereli? Asya Gashi Balkanlar Hani Burç?

Asya Gashi Balkanlar 1 Ocak 1984 senesinde Kosova’da dünyaya gelmiştir. Aslen Kosovalı olan sevilen şarkıcı Oğlak burcudur.

Asya Gashi Balkanlar Kimdir?

Asya Gashi Balkanlar eğitim hayatını Kosova’da tamamlamıştır. Çocukluğundan beri müziğe büyük bir ilgi duyan Asya Gashi Balkanlar, Türk komşuları sayesinde Türk müziğine aşina olarak büyümüştür. Kosova Sanat Okulu’nda bir sene boyunca  flüt ve müzik eğitimi alan Asya Gashi Balkanlar, ardından bir senede oyunculuk eğitimi almıştır.

Kendi ülkesinde dizi ve filmlerde de yer alan Asya Gashi Balkanlar, 2016 senesinde İstanbul’a yerleşmiştir. İlk albümü Riya’yı Avrupa’da ve Türkiye’de dinleyicileriyle buluşturan Asya Gashi Balkanlar, güçlü sesiyle çok sevilmiştir. Güzelliğiyle de herkesi büyüleyen Asya Gashi Balkanlar, Kosova’nın Lady Gaga’sı olarak anılmaktadır.

Asya Gashi Balkanlar Albümleri

  • 2019 – Baby Baby
  • 2018 – Riya
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler