Ana SayfaKimdirGonca Sarıyıldız Kimdir?

İlgili Postlar

Gonca Sarıyıldız Kimdir?

Son zamanlarda birçok projede rol alan Gonca Sarıyıldız Kimdir? Gonca Sarıyıldız kaç yaşında ? Gonca Sarıyıldız filmleri nelerdir? Gonca Sarıyıldız aslen nereli? Gonca Sarıyıldız hangi burç? Gonca Sarıyıldız hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Akrep Burcu Ünlüler

Gonca Sarıyıldız Kaç Yaşında? Gonca Sarıyıldız Aslen Nereli? Gonca Sarıyıldız Hangi Burç?

Ünlü oyuncu Gonca Sarıyıldız, 28 Ekim 1987 Ankara’da şehrinde dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Akrep burcudur.

28 Ekim Doğumlu Ünlüler

Gonca Sarıyıldız Kimdir?

Gonca Sarıyıldız, 28 Ekim 1987 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Okulunu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. Kameralar karşısına 2011 senesinde yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisi ile tanınmaya başlayan Gonca Sarıyıldız, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde oynamıştır. Gonca Sarıyıldız, 2014 yılında “Diğer Yarım” adlı dizide oynarken; İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Alican Albayrak, Yamaç Telli, Nevra Serezli gibi ünlü isimler ile beraber oynamıştır. 2016 yılında ise “Seviyor sevmiyor” adlı dizide Gökhan Alkan, Zeynep Çamcı, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay ile birlikte oynayan ünlü oyuncu bu dizi ile daha çok tanınmıştır başarılarının devamını getiren ünlü oyuncu yeni çalışmalarında devam etmekte.

Gonca Sarıyıldız Dizileri

  • 2016 – Seviyor Sevmiyor
  • 2015 – Bedel
  • 2014 – Diğer Yarım
  • 2013 – İnadına Yaşamak
  • 2011 – Muhteşem Yüzyıl

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler