Ana SayfaÜnlülerBillur Kalkavan; Baba Çocuğun Altını Temizlemez!

İlgili Postlar

Billur Kalkavan; Baba Çocuğun Altını Temizlemez!

Son dönemlerde yaptıkları ve konuştuklarıyla fazlasıyla gündemde olan ve bugün bir magazin programına katılan orada bu olaylara cevap niteliğinde bulunan ve yeni bir olay söylemlere imza atan Billur Kalkavan; Baba çocuğun altını temizlemez diyerek yeni bir tartışmaya sebep oldu.

”Anne Olmak Matah Bir Şey Değil” Demesiyle Başlamıştı…

Geçtiğimiz günlerde annelik  ile ilgili açıklamalarda bulunan ve adından oldukça söz ettiren Billur Kalkavan ” anne olmak matah bir şey değil diyerek bir skandala imza atmıştı. Bu durum bir çok kişiyi kızmış ve sinirlendirmişti ki Billur Kalkavan’a ; sen kimsin ve ya hangi hakla hangi yetkiyle bunu söyleyebiliyorsun diye linç etmişti. Bunun üzerine ” anne olmak matah bir şey değil ” derken o anda ne demek istediğini açıkladı. Katıldığı magazin programında sunucuların ona yönelttiği sorular doğrultusunda cevaplar veren Billur Kalkavan; ben bu sözü söyledikten sonra ” dadılardan çok mesaj geldi… çocuklarının sesini duymamak için kulaklık takan anneler ve gece odasını kitleyen anneler var” gibi itiraflar geldi. Bu annelik mi diyerek kendini savundu.

Doğu’da ki Anneler Ne Olacak?

billur kalkavan

Billur Kalkavan Kimdir?

Bu konuşmaların üzerine ve gelen mesaj ve tepkilerin üzerine bir kesim de Doğu da ki anneler ne olacak diye sorular aldığını dile getirdi Billur Kalkavan. ” Ben doğu da ki annelere laf etmedim doğu da ki annelerin Filipinli dadıları yok zaten diyerek durumu toparlamaya çalıştı. Bu tarz ajitasyonlara gerek olmadığını net konuştuğunu ve bu sözleri Bağdat caddesinde Nişantaşı’n da şımarık çocuklardan ve çocuklarını o şekilde yetiştirmeyi tercih edenlerden bahsettiğini dile getirdi.

Billur Kalkavan’dan Şok Açıklama!

Billur Kalkavan; Baba Çocuğun Altını Temizlemez!

Kendini açıklamaya devam eden Billur Kalkavan sözlerine şu şekilde devam etti; Çocuğunu terbiyesiz büyütme. Çocuk avaz avaz yanında bağırıyor o arkadaşlarıyla muhabbet etmeye devam ediyor. Bir sustursana çocuğunu mecbur mu insanlar dinlemeye? Ama uçakta bir bebek ağlar saatlerce çıtımı bile çıkarmam. Çünkü uçakta kulağı tıkanır, canı acır ona bir şey demem. Orada bebeğin ailesine tepki gösterilince üzülürüm. Son zamanlarda kadınlar kadınlıktan çıktı. Kadınların şu söylemleri var ‘biz yemek yapmak için mi doğduk?’ bir iş bölümü yapılmış yüz bin yıldır bu böyle! Erkek gitmiş avlanmış yemek getirmiş, kadın da toplamış evde ailesine yemek yapmış. Tamam. Bunlar değişti hepimiz çalışıyoruz, ama bazı sorumluluklarımız var. Benim bir arkadaşım var adam kravat ceket işe gidiyor akşam eve geliyor. Eşi ‘ortak hayat, çocuğu yıka’ falan diyor. Ya kardeşim bütün gün boş oturuyorsun yıka çocuğunu…Bu babaya çocuğu baktırmak da moda oldu son zamanlarda. Çocuğa anne bakar, baba bakmaz. Babanın başka görevleri var, baba çocuk altı temizlemez. Çalışmayan erkek mi var şu hayatta. Çocuklar belli bir yaşa kadar babalarını tanımıyor, kokusunu bilmiyor. Varsa yoksa annesidir çocuğun, annesinin kokusu teni biliyor” diyerek kendini net bir şekilde ifade ederek konuyu kapatmayı tercih etti.

Billur Kalkavan; Kırbaçlanmak İstendi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler