Ana SayfaÜnlülerNur Fettahoğlu'ndan Şaşırtıcı Tuvalet Pozu

İlgili Postlar

Nur Fettahoğlu’ndan Şaşırtıcı Tuvalet Pozu

Ünlü Türk oyuncu ve eski spiker olan Nur Fettahoğlu uzun aradan beri yoktu son günlerde olan “Kardeş Çocukları” dizisiyle ekrana geri dönen oyuncu tuvalette fotoğraf çektirmiştir görenleri hayrete düşürmüş ve takipçilerinden negatif yorum almıştır bunun üzerine magazin dünyasına oturmuş ve hayranlarını ikiye bölmüştür.

Nur Fettahoğlu’dan Açıklama…

Nur Fettahoğlu, Türk oyuncu ve eski spiker olan ve özellikle Aşk-ı Memnu adlı dizideki rolüyle ünlenmiş, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle de hayran kitlesini arttırmıştır. Uzun aradan beri olmayan Nur Fettahoğlu “Kardeş Çocukları” dizisiyle ekrana geri dönen oyuncu tuvalette fotoğraf çektirmiştir ve bundan öncesinde ise Kardeş Çocukları dizisi son bölümü ile ekranlarında fırtınalar estirdi. Daha ilk bölümünden farklı senaryosu olan başarılı oyuncu dizinin bölümde yayınlanan duş sahnesi ise şimdiden olay olmuştu  Fettahoğlu büyük tepki alınca o fotoğrafı kaldırmıştı. Takipçilerinden negatif yorum alan Nur Fettahoğlu magazin dünyasının gündemine oturmuştur.

Nur Fettahoğlu’ndan Şaşırtıcı Tuvalet Pozu

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, aldığı rollerle ünlenmiş, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle de hayran kitlesini arttırmıştır. Uzun aradan beri olmayan Nur Fettahoğlu “Kardeş Çocukları” dizisiyle ekrana geri dönen oyuncu set arası tuvalette fotoğraf çektirmiştir. Klozetin Üstünde Fotoğraf çektiren ünlü oyuncu sosyal medya üzerinden açıklamada bulunmuştur  “Bazen arayıp bulamadılar, halbuki sahne beklemek için çok doğru bir yer” diyerek takipçilerinden negatif dolu yorum yağmurlarına tutulmuştur açıklamada bulunan Nur Fettahoğlu “Namus Bekçileri gelmeden beğenin” demiştir ve Nur Fettahoğlu’nun sosyal medyasını takip eden kişilerde şu cevabı vermiştir “ne gerek var böyle fotoğraflara” diyen takipçileri Nur Fettahoğlu’na ağır eleştiride bulunmuşlardır.

Nur Fettahoğlu

Nur Fettahoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler