Ana SayfaÜnlülerBillur Kalkavan'dan şok itiraf: Kölem olup kırbaçlanmak istedi!

İlgili Postlar

Billur Kalkavan’dan şok itiraf: Kölem olup kırbaçlanmak istedi!

Yaptığı açıklamalarda gündem yaratan Billur Kalkavan, magazin programına katıldı. Sözleri ile yine gündemde yer almayı başaran ünlü isim, sosyal medyadaki mesajları açıkladı.

“Her çocuk doğuran da bir ego. Anne olmak çok matah bir şey değil” diyerek bu konuda bir tartışma başlatan Billur Kalkavan, yeni açıklamalarıyla yine çok konuşulacak. Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın programına katılan annelik ile ilgili sözlerine de açıklık getirdi. Bazı kelimeleri bilerek kullandığını söyleyen Kalkavan, “Ben anne olmayı doğurmak olarak değiştireyim. Çünkü akışında çok da planlayarak konuşmuyor insan. Gerçekten anne olmak çok matah bir şey ama onlarınki hiç değil. Çok da bilerek kullandım o kelimeyi. Binlerce yıldır sezaryen yöntemi var ama dünyanın hiçbir yerinde sana kapris sezaryeni yapmazlar. O da bir kapris.” Dedi.

Billur Kalkavan ne demişti, neler yaşanmıştı?

“Memeleri sarkmasın!”

“Canı acımasın, yok emzirmesin memeleri sarkmasın süt veremem; böyle çocuk bakılmaz.” Diyen Billur Kalkavan, bu sözleri ile tartışmayı farklı bir boyuta getirdi. Söylediklerinin arkasında olduğunu belirterek sözlerini noktalayan oyuncu, bu konuda yapılan eleştirilere ise kulak asmadığını vurguladı.

56 yaşındaki oyuncunun kölesi olmak istemiş!

56 yaşındaki oyuncu, sosyal medyadan atılan mesajlarla ilgili de açıklamalarda bulundu. “Köleler ile ustalar… Yurt dışında çok var bu tip ilişkiler. Türkiye’de de var. Bunlar bastırılmış cinsellikten kaynaklanıyor. Adam köle olmaktan, kırbaçlanmaktan hoşlanıyor. Ya da ‘topuklu ayakkabılarınla üzerime bas’ gibi. Bu tip ilişkiler dünyanın her yerinde var. Bunlar gönüllü köle. İşte adamın biri de bana attığı direkt mesajda sormuş ‘köle kullanıyor musunuz’ diye.” dedi. Bu sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyada yer bulurken eleştiri ve destekler gelmeye başladı.

Ünlü oyuncunun bu sözleri sonrasında gündemde yeni tartışmaların yaşanması bekleniyor.

Billur Kalkavan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler