Ana SayfaÜnlülerTülin Şahin Hamilelik Sürecini Anlattı

İlgili Postlar

Tülin Şahin Hamilelik Sürecini Anlattı

Sivaslı Cindy lakabıyla tanınan ünlü manken Tülin Şahin, Mehtmet Özer’den boşandıktan sonra aşkı yeniden Portekizli iş adamı Pedro De Noroha’da bulmuştu. Birbirleriyle tanıştıktan kısa bir süre sonra dünya evine girme kararı alan çift bir ay sonrasında anne baba olacaklarını öğrenmişlerdi. Anne olmak istediğini her fırsatta dile getiren ünlü model Tülin Şahin hamilelik sürecini anlattı.

Aile Arasında Sade Bir Tören

Pedro De Noroha ile birkaç aydır büyük bir aşk yaşayan Tülin Şahin ilişkilerinin ciddi olduğunu her fırsatta dile getiriyordu. Nisan ayında dünya evine girme kararı alan çift Pedro De Noroha’nın Libzon’daki evinde sadece ailelerinin katıldığı sade bir nikah töreni ile evlenmişlerdi. Evlilik arifesinde kimseye haber vermeyen Tülin Şahin, dünya evine girdiğini nikah sonrasında Instagram hesabından paylaştığı bir gönderiyle sevenlerine duyurmuştu.

Tülin Şahin’den Yılın En Önemli Hediyesi

Annelik Heyecanı Tülin Şahin’e Çok Yakışı

Bugüne kadar verdiği her röportajda çocukları çok sevdiğini ve anne olmak istediğini dile getiren Tülin Şahin, Pedro De Noroha ile evlendikten yaklaşık 1 buçuk ay sonra anne olacağını öğrendi. Bu mutlu haberi Instagram hesabından emzikli bir fotoğrafla sevenleriyle paylaşan Şahin, çocuğunu kucağına almak için sabırsızlandığını da dile getirmişti.

Tülin Şahin Hamilelik Sürecini Anlattı

7 aylık hamile olan Tülin Şahin, çocuğunu dünyaya getirmek için gün sayıyor. Hamileliği hakkında ilk kez röportaj veren Şahin her şeyin çok yolunda olduğunu söyleyerek Pedro De Noroha’nın kendisine çok iyi baktığını dile getirdi. Henüz aşerme sürecinin başlamadığını ancak son dönemlerde aşırı unutkan olduğunu belirten Şahin 5-6 tane yedek anahtar yaptırdığını söyleyerek hamilelikte 10 kilo aldığını açıkladı. Kız bebek beklediklerinin müjdesini veren Şahin, bebeğin ismine henüz karar veremediklerini de dile getirdi.

Tülin Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler