Ana SayfaÜnlülerAyşe Hatun Önal'dan Bornoz Şov!

İlgili Postlar

Ayşe Hatun Önal’dan Bornoz Şov!

Şarkıcı olan Ayşe Hatun Önal New York’ta geceliği 8.500 tl olan bir otelin önünde Bornozla çekilmiş fotoğrafları çekilince sosyla medyada olay oldu. İşte Ayşe Hatun Önal’dan bornoz şov!

Sosyal Medyada Olay Oldu!

Ayşe Hatun Önal Kimdir?

Kısa sürede sosyla medyada olay olan ve geçtiğimiz günlerde fotoğrafçı olan Selim Akar’a verdiği pozlarla olay olan Ayşe Hatun Önal’ın bu pozları çok kısa sürede hem sosyal medyada hem de magazin dünyasında oldukça ilgi gördü. New York’ta geceliği 8.500 tl ücreti olan fazlaca lüks bir otelin balkonunda bu pozları çektiren Ayşe Hatun Önal New York Fashion Week’te yer alacağı ve Rufat İsmayil defilesinde manken olarak podyumda yürüyeceği gelen haberlerin arasındaydı. Defilede sahnede yer alması ve oldukça fit olan vücuduyla boy göstermesi ilgilerin odağında olmasını korumaya devam ediyor. New York’ta geceliği 8.500 tl olan ve otelin otelin 19. katında odanın balkonunda Selim Akar’a verdiği pozlar oldukça dikkat çekti. Verdiği pozlar arasında bornozlu halleri oldukça gözlere hitap eder şekildeydi.

Ayşe Hatun Önal’dan Bornoz Şov!

ayşe hatun önal bornoz

Güzelliğini Kullanmadım Diyen Ayşe Hatun Önal Tepkilerin Odağında!

Yukarıda da söylediğimiz gibi New York’ta geceliği çok yüksek bir ücret olan otelin balkonunda verdiği bornozla olan görüntüsü sosyal medyada hem takipçileri hem de hayranları tarafından oldukça ilgi gördü. Moda haftasında podyuma çıkan Ayşe Hatun Önal geçmişte bildiğimiz gibi miss Turkey 99 da birinci seçilmiş Türkiye birincisi olmuştu. Bunun üzerine bir süre modellik ve mankenlikle ilgilenip daha sonrasında da radikal bir kararla müzik dünyasına atılmıştı. Şuan Türkiye müzik piyasasında elektronik alt yapıya ait müzik yapısıyla Türkiye’de bir ilk yaratıp ilk kadın sanatçı ünvanını da almıştı. 29 Temmuz 1978 doğumlu olan Ayşe Hatun Önal kariyerini Halkla İlişkiler okumaya başlayarak bir Holdingde halkla ilişlkiler sorumlusu olarak başlayıp daha sonra hayalleri için eğitimine son veren sanatçılarımızdan biri…

ayşe hatun önal

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler