Ana SayfaÜnlülerHarbiye'de Tarkan Rüzgarı Esti!

İlgili Postlar

Harbiye’de Tarkan Rüzgarı Esti!

Uzun bir süredir sahnelerden uzak olan Tarkan bu sene Dünya Tunersi’nden önce Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde vereceği konserlerle birlikte yeniden dinleyicisiyle buluşmak için hazırlanıyordu. Bu sene birçok sevilen şarkıcının ev sahipliği yaptığı Harbiye’de dün Tarkan rüzgarı esti. Sevenlerinin akın ettiği konserde ünlü isimlerde Megastar’ı yalnız bırakmadı.

Tarkan Dünya Turnesine Çıkıyor!

Türkiye’de olduğu kadar Avrupa ülkelerinde de geniş bir hayran kitlesi bulunan Tarkan bu sene uzun bir aranın ardından yeniden Dünya Turnesi’ne çıkacak. 6 Ekim’de Londra konseri ile başlayacak turnesi 21 Aralık’ta Köln’de son bulacak. Turnesi için sahne showlarının hazırlıklarına yaz aylarının başlarında başlayan Tarkan’a 60 kişilik bir ekip eşlik edecek.

Tarkan Dünya Listesinde!

Tarkan Harbiye Konserlerine Başladı!

Bu yaz her sene olduğu gibi dün de sevenleriyle Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda buluşan Tarkan dinleyicilerine adeta bir müzik şöleni sundu. Ardı ardına vereceği konserlerle dinleyicileriyle buluşmaya devam edecek Tarkan’ın 26 ve 27 Eylül’de vereceği konserin biletlerinin ise neredeyse tükenmek üzere olduğu öğrenildi. Harbiye konserlerinin ardından biraz dinlenecek olan ünlü şarkıcı önümüzdeki ay Dünya Turnesi’ne çıkacak.

Tarkan Kimdir?

Harbiye’de Tarkan Rüzgarı Esti!

Tarkan’ın dün başlayan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’daki konserine sevenlerinden ilgi büyüktü. Ünlü şarkıcıyı sahnede görmek için yüzlerce kişinin katıldığı konsere ünlü isimlerden de yoğun ilgi vardı. Her sene olduğu gibi en ön sıralarda yerini alan isimler arasında ise Demet Akalın ve Sinem Yıldız vardı. 10 senedir Tarkan’ın her konserine katıldığını dile getiren Sinem Yıldız ““Biletleri ilk çıktığı gün aldık. İlk albümünden beri dinliyorum. Tarkan’ın bütün şarkılarını seviyorum.” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler