Ana SayfaDedikoduFatih Bulut'un Şarkısı Telif Nedeniyle Kaldırıldı!

İlgili Postlar

Fatih Bulut’un Şarkısı Telif Nedeniyle Kaldırıldı!

“Çok Sevdim Yalan Oldu” parçasıyla büyük bir çıkış yakalayarak YouTube’nin dünyanın en çok izlenenler listesinde 12. sıraya yükselmeyi başaran Fatih Bulut’un şarkısı telif nedeniyle kaldırıldı. Şarkısının çalıntı olduğu iddialarıyla gündeme gelen ancak sonrasında meselenin hallolduğu yönünde açıklamalar yapan ünlü şarkıcı neden telif engeliyle karşı karşıya kaldı?

“Çok Sevdim Yalan Oldu” Büyük Çıkış Yakaladı

Kayseri’de düğün salonlarında sahne alan Fatih Bulut’un geçtiğimiz aylarda yayınladığı “Çok Sevdim Yalan Oldu” parçası müzikseverler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. Kısa zamanda büyük bir başarıya ulaşarak 80 milyon kişi tarafından izlenen şarkı YouTube Trendler listesine de iddialı bir giriş yapmıştı.

Fatih Bulut’a Art Arda Gelen Şoklar!

Fatih Bulut’un Şarkısı Çalıntı Mı?

Geçtiğimiz günlerde Fatih Bulut’un büyük çıkış yaptığı “Çok Sevdim Yalan Oldu” parçasının çalıntı olduğu iddia edildi. Tarsus’lu şarkıcı Hüseyin Akan, şarkıyı “Zalim Geceler” adıyla askerde bestelediğini ve şarkısının  izinsiz kullanıldığını söyleyerek Fatih Bulut’a dava açacağını dile getirmişti. Açıklamanın ardından Akan’ın yanına giden Bulut şarkının kendisine ait olduğunu bilmediğini dile getirerek özürlerini sunmuş ve ikili arasındaki gerginliğini tatlıya bağlayarak yola kol kola vermiş iki meslektaş olarak devam etme kararı almıştı.

Fatih Bulut’un Şarkısı Telif Nedeniyle Kaldırıldı!

Şarkının Hüseyin Akan’a ait olduğunu kabul eden Fatih Bulut, şarkının sahibinin kim olduğunu bilse daha önceden izin alacağını dile getirmişti. İlerleyen dönemlerde yine Akan’dan parça almak istediğini söyleyen Bulut için Akan ise “böyle güzel söyleyenler için daha çok parçam var” demişti. Ancak bugün gündüz saatlerinde YouTube’da olan şarkı yaklaşık öğleden sonra telif nedeniyle kaldırıldıktan birkaç saat sonrasında geri yüklendi. Yaşanan bu olay hakkında Fatih Bulut’tan ise henüz bir açıklama gelmedi. Şarkını neden kaldırıldığı konusunda Bulut ya da müzik şirketinden bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşıyor olacağız.

Fatih Bulut Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler