Ana SayfaÜnlülerFatih Bulut'a Art Arda Gelen Şoklar!

İlgili Postlar

Fatih Bulut’a Art Arda Gelen Şoklar!

Son zamanlarda çıkardığı “Çok Sevdim Yalan” Oldu şarkısıyla ünlenen Fatih Buluta art arda gelen şoklar bitmiyor. Menajerlik şirketiyle yaşadığı sıkıntılar yüzünden problem yaşayan Fatih Bulut magazin dünyasının gündeminde.

Çok Sevdi Yalan Oldu!

fatih bulut

Son zamanlarda çıkardığı şarkısıyla ünlenen kendi memleketinde düğünlerde türkü söyleyen yaptığı “Çok Sevdim Yalan Oldu” şarkısını milyonlara dinleten Fatih Bulut  uzun süreden beri birlikte çalıştığı menajeri Mehmet Adıgüzel sözleşmesine uymadığı ve başka menajerle çalıştığını iddia eden Fatih Bulut’a 1 milyon liralık ihtarname gönderdi.

Fatih Bulut’a Arda Arda Gelen Şoklar!

Fatih Bulut’a art arda gelen şoklar içerisinde magazin dünyasının gündeminde olan Fatih Bulut geçtiğimiz günlerde menajeri olan Mehmet Adıgüzel Başka menajerle çalıştığını iddia eden Fatih Bulut’a 1 milyon liralık ihtarname ile birlikte Mehmet Adıgüzel “Çıkardığı eseler bana ait” Diyerek izinsiz kullanıldığı için ihtarname yolladı.Davalık olan Fatih Bulut’a Çalıntı şarkı kullanıldığı iddia eden Mehmet Adıgüzel’in avukatı olan Mehmet Pekmezci olayı şöyle anlattı;”Son 1 aydır Fatih Bulut tarafından müzik listelerinde seslendiren eserlerin çoğu, söz yazarı besteci olan aynı zamanda da Fatih Bulut’un menajeri olan müvekkilim Mehmet Adıgüzel’e aittir. 2008 tarihinde menajerlik sözleşmesi imzalanmış ve halen yürürlüktedir. Sanatçı Fatih Bulut,popüler olması ile müvekkilim Mehmet Adıgüzel ile yaptığı sözleşme hükümlerine tamamen aykırı davranmaya başlamıştır”.Diyen avukat Mehmet pekmez Mehmet Adıgüzel’i savunmuştur.Dosyası incelenen Fatih bulutun sözleşmeyi ihlalinden ceza olarak 100 bin lira ve eser için 10 bin euro cezası öngörülmüştür.

Milyonlarca Tıklanma Aldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler