Ana SayfaÜnlülerTürker İnanoğlu'nun Sağlık Durumu Kötü Mü?

İlgili Postlar

Türker İnanoğlu’nun Sağlık Durumu Kötü Mü?

Türk film yönetmeni, yapımcı, senaryo yazarı ve iş adamı yaptığı işlerle övgüleri hak eden Türker İnanoğlu geçtiğimiz günlerde hastaneden çıkarken görüntülendi. Basın mensupların sorularıyla enfeksiyon kapıldığı ortaya çıktı.

Türker İnanoğlu Kimdir?

İlk Açıklama Çocuklarından Geldi…

türker inanoğlu ilker inanoğlu

Ünlü İş adamı Türker İnanoğlu oğlu Türk sinema ve dizi oyuncusu olan yönetmen İlker İnanoğlu ile hastaneden çıkarken görüntülendi. Basın mensupların sorusuyla enfeksiyon kapıldığı öne sürüldü daha fazla enfeksiyon bulaşmamasını öneren doktorlar ziyaret yasağı koydu. Bunu duyan Türker İnanoğlu’nun kızı Zeynep İnanoğlu Amerika’dan Türkiye’ye geldi. Babasına moral olsun diye gelen Zeynep İnanoğlu, İlker İnanoğlu ile  babasının sağlık durumları ile ilgili açıklama yaptı.

İlker İnanoğlu Kimdir?

Türker İnanoğlu’nun Sağlık Durumu Kötü Mü?

Türk film yönetmeni, yapımcı, senaryo yazarı ve iş adamı Türker İnanoğlu oğlu İlker İnanoğlu ile hastane çıkışı babasının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi: “Söylendiği gibi komada ya da yoğun bakımda değil, normal odada. Vücut direnci yükselince taburcu olacak.” Türker İnanoğlunun enfeksiyon kapması nedeniyle ziyaret saatleri doktarlar tarafından belirlendi ve o saatlerin dışında içeriye ziyaretçi alınmayacağı bildirildi.

Türker İnanoğlu korkuttu bodrumda talihsiz kaza

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler