Ana SayfaÜnlülerDemet Şener Hamile Mi?

İlgili Postlar

Demet Şener Hamile Mi?

ibrahim Kutluay ile 11 yıllık evliliğini sonlandırdıktan kısa bir süre Cenk Küpeli ile evlenen Demet Şener hamile mi? Yaptığı açıklamalarda öyle bir şey söyledi ki acaba hamile mi diye akıllarda bir soru yarattı.

Demet Şener Kimdir?

Geniş Aile Serüveni Mi?

demet şener cenk küpeli

Cenk Küpeli ve Demet Şener Hakkında Bomba İddia!

Kendinden 8 yaş küçük olan basketbol oyuncusu olan Cenk Küpeli ile evlenen 42 yaşındaki Demet Şener ve İbrahim Kutluay’dan olan iki çocuğu ile birlikte yaşıyor. Bu güzel mutlu aile tablosunu genişletmek isteyen Demet Şener ve Cenk Küpeli hazırlıklara başlama kararı aldı. Demet Şener’in 42 yaşında olmasına rağmen ve 2 tane çocuğu olmasına rağmen muhteşem fiziği ile genç kızlara meydan okuyor.

İbrahim Kutluay Kimdir?

Demet Şener Hamile Mi?

demet şener cenk küpeli

İbarhim Kutluay’dan olan ve biri 13 diğeri 10 yaşında olan 2 çocuğu ile çok iyi anlaştığı söylenen Cenk Küpeli ile ailesini büyütmeye çalıştıklarını ve bu mutlu aile tablosunun daha da kalıcı olmasını sağlamak adına 3. çocuk için hazırlıklara başlayan ve vücudunu 3. hamileliğine hazırlayan Demet Şener 3. bebek sinyalini böylelikle vermiş oldu. Boşanmanın ardından gelen sürpriz evlilikle birlikte birde bebek müjdesi gelirse bu onları seven takipçileri için çifte haber olmuş olacak ne diyelim şimdiden Allah analı babalı büyütsün 🙂

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler