Ana SayfaDedikoduBensu Soral Hamilelik Erteleten Reklam Filminden Ne Kadar Kazanacak?

İlgili Postlar

Bensu Soral Hamilelik Erteleten Reklam Filminden Ne Kadar Kazanacak?

Ünlü oyuncu Bensu Soral geçtiğimiz sene Eylül ayında, bir süredir birlikte olduğu Hakan Baş ile dünya evine girmişti. Mutlu bir evlilikleri olan çift bir çocuk istediklerini her fırsatta dile getiriyorlardı. Bebek haberi beklenen mutlu çiftten reklam filmi haberi geldi… Bensu Soral’ın reklam nedeniyle anneliği ertelediği öğrenildi. Bensu Soral hamilelik erteleten reklam filminden ne kadar kazanacak?

Rüya Gibi Bir Düğün!

2015 senesinde mutlu bir ilişkiye yelken açan Bensu Soral ve Hakan Baş hayatlarını birleştirme kararı alarak geçtiğimiz sene Eylül ayında rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. Gelinliği ile prensesleri andıran bir görüntüye sahip olan Soral’ın mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Çiftin düğününe birçok ünlü isim ve yakın arkadaşları da katıldı.

Bensu Soral ve Hakan Baş düğün için kaç para harcadı?

Evlilikte Kriz Mi Yaşandı?

Geçtiğimiz sene dünya evine giren Bensu Soral ve Hakan Baş çifti geçtiğimiz ay sarsıcı bir iddiayla gündeme geldi. Ciddi bir tartışmaya tutuştukları söylenen çiftin yakın zamanda boşanacağı iddia edilmişti. İddialara göre yaşanan kavganın sebebi kıskançlıktı. Boşanma iddiaları hakkında açıklama yapmayan çift iddiaların güçlenmesine neden olsa da, çok geçmeden birlikte el ele görüntülenen çift iddiaların yalan olduğunu da göstermiş oldu.

Bensu Soral Kimdir?

Bensu Soral Hamilelik Erteleten Reklam Filminden Ne Kadar Kazanacak?

Yaklaşık bir senedir evli olan Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinin çocuk sahibi olmak istedikleri biliniyordu. Anne olmayı çok isteyen Soral bu hayalini kendisine gelen bir projeyle ertelemek durumunda kaldı. “Koton”un yeni yüzü olarak seçilen Soral’ın reklam anlaşması gereği en az bir sene boyunca hamile kalmaması gerekiyor. “Gel Konuşalım” programında reklam filmi konuşulurken Seray Sever‘in Soral’ın reklamdan kazanacağı ücreti yanlışlıkla ağzından kaçırması üzerine Bensu Soral’ın reklam filminden 1.5 milyon kazanacağı öğrenildi.

Seray Sever Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler