Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Olanlar Oldu" Bugün TV'de!

İlgili Postlar

“Olanlar Oldu” Bugün TV’de!

Seyirciyi kahkaha tufanına boğan “Olanlar Oldu” bugün TV’de izleyenleriyle buluşacak. İki haftada 1 milyon 150 bin kişi tarafından izlenen film gişe rekorları kırarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Ata Demirer’in kaleme aldığı ve Hakan Alagül’ün yönetmenliğini üstlendiği olanlar oldu bu akşam TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Set Ekibi Film Çekiminde Çok Eğlendi

Ata Demirer’in Sığacık’ta çekilen filmi “Olanlar Oldu” çekimiyle de bir o kadar eğlenceliymiş. Kamera arkasında sahneleri tekrar tekrar çeken ekip, çekimler esnasında epey eğlenmiş. E tabi ki bu kadar neşeyle bir film çekilince ortaya çıkan işinde sıkıcı olması imkansız. Kamera arkasını sahnelere yansıtmakta da çok başarılı olan film izleyenleri tarafından çok sevilmişti.

TV’de ilk! Olanlar Oldu filmi hangi gün hangi kanalda yayınlanacak?

Gişe Rekorları Kırdı!

“Eyvah Eyvah” serisiyle çok sevilen Ata Demirer, artık serinin devam filmine değil de yeni bir projeye başlamak istediğini, her şeyin tadında bırakılması gerektiğini dile getirerek “Oldu Olanlar” filmine imza atmıştı. Yeni filmde de büyük bir başarı elde eden Ata Demirer’in sevenleri filmin gösterime girdiği ilk günden sinema salonlarına akın etti. 2 hafta da 1 milyon 150 bin kişi tarafından izlenen film, 18 günde 2 hafta da 1 milyon 160 bin 209 kişi tarafından izlenmişti.

Ata Demirer Kimdir?

“Olanlar Oldu” Bugün TV’de!

Eğlenceli senaryosuyla serüvenden serüvene atlayan kahramanlarımız yine izleyenleri kahkaha tufanına boğuyor. Yer yer absürtlük, yer yer trajikomik öykülerden oluşan film uzun bir aranın ardından bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yeniden izleyicisiyle bulaşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler