Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerTV'de ilk! Olanlar Oldu filmi hangi gün hangi kanalda yayınlanacak?

İlgili Postlar

TV’de ilk! Olanlar Oldu filmi hangi gün hangi kanalda yayınlanacak?

TV’de ilk! Olanlar Oldu filmi ilk kez televizyon ekranlarında yayınlanacak. Baş rollerinde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı iddialı film, ilk kez televizyon izleyicisinin karşısına çıkacak. Olanlar Oldu filmi, hangi gün hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

TV’de ilk! Olanlar Oldu filmi ilk kez televizyonda

Baş rollerinde Ata Demirer, Tüvana Türkay, Ülkü Duru ve Salih Kalyon gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı, gişede sevilerek izlenen Olanlar Oldu isimli komedi filmi, şimdi de televizyon izleyicisinin beğenisine sunuluyor. Olanlar Oldu filmi, televizyon ekranlarında ilk kez yayınlanacak.

Olanlar Oldu filmi hangi gün hangi kanalda?

Olanlar Oldu filmi, 18 Ekim Perşembe günü Saat 20:00’de TV8 ekranlarında yayınlanacak. Olanlar Oldu filmi, televizyon izleyicisinin beğenisine sunulacak.

Olanlar Oldu filmi konusu nedir?

Zafer Kaptan (Ata Demirer) Ege kıyısında küçük bir kasabada tekne turları düzenleyerek geçinmektedir. Zafer’in annesi Döndü Hanım (Ata Demirer) da oğlunun bir an önce evlenmesini istemekte, Zafer’in pek de anlaşamadığı Mehtap’ı (Seda Güven) münasip bir gelin adayı olarak düşünmektedir. Zafer’in hayatı, tatil için kasabaya gelen ünlü dizi oyuncusu Aslı’yla (Tuvana Türkay) tanışıp aşık olmasıyla değişecektir.

TV’de ilk! Olanlar Oldu filmi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler