Ana SayfaÜnlülerBensu Soral ve Hakan Baş düğün için kaç para harcadı?

İlgili Postlar

Bensu Soral ve Hakan Baş düğün için kaç para harcadı?

Bensu Soral ve Hakan Baş düğün için kaç para harcadı? Ünlü oyuncu Bensu Soral, Hakan Baş ile dünya evine girdi. Ünlü çift, düğün için kaç para harcadı? Düğünün maliyeti dudak uçuklattı. Detaylar haberimizde…

Bensu Soral ve Hakan Baş Evleniyor.. Kız Evinden Gelin Alındı!

Bensu Soral ve Hakan Baş evlendi

Başarılı oyuncu ablası Hande Soral’ın izinden ilerleyen ve şimdilerde en az onun kadar başarılı bir oyuncu olan Bensu Soral, üç yıldır aşk yaşadığı Hakan Baş ile dünya evine girdi. Bensu Soral ve Hakan Baş’ın düğün töreni, önceki akşam Beşiktaş’ta bulunan Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşti. Ünlü çiftin düğün töreninde ünlüler geçidi yaşandı.

Bensu Soral Kimdir?

Gelinlik ve damatlık göz kamaştırdı

Bensu Soral ve Hakan Baş’ın düğün töreni son derece görkemli ve göz alıcı bir konsept ile gerçekleşti. Her detayın ince ince düşünüldüğü, hiçbir ayrıntının atlanılmadığı düğün, ihtişamı ile dikkat çekerken, gelin ve damadın tercihleri de dikkat çekti. Bensu Soral, düğününde Tuvana Büyükçınar Demir imzasını taşıyan iki ayrı gelinlik giyerken, SerdarLondon by Serdar Uzuntaş imzalı bir damatlık giymeyi tercih etti. Hakan Baş’ın odacı Serdar Uzuntaş tarafından hazırlanan damatlığının iç cebinde İngiliz aristokratların geleneksel olarak önemli günler şerefine uyguladıkları işleme uygulandı.

Hakan Baş Kimdir?

 

Bensu Soral ve Hakan Baş düğün
Bensu Soral ve Hakan Baş düğün
Bensu Soral ve Hakan Baş düğün
Bensu Soral ve Hakan Baş düğün

Bensu Soral ve Hakan Baş’ın düğün maliyeti nedir?

Her şeyin kusursuz olarak hazırlandığı düğün töreni için damat Hakan Baş kesenin ağzını açtı. Hakan Baş, Bensu Soral’ın bir dediğini iki etmedi. Tüm detayların gelin Bensu Soral’ın isteğine göre hazırlandığı düğünüm toplam maliyetinin 750 bin lira olduğu öğrenildi.

Bensu Soral ve Hakan Baş çifti görkemli bir düğün töreni ile evlendi

Güzelliği ve başarılı performansı ile ekranların aranan isimlerinden biri olan Bensu Soral, üç yıldır aşk yaşadığı Hakan Baş ile geçtiğimiz Mayıs ayında nişan yüzüklerini takmıştı. Ünlü oyuncu Bensu Soral ve Hakan Baş çifti, önceki akşam ünlüler geçidine sahne olan görkemli bir düğün töreni ile evlendiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler