Ana SayfaKimdirFatih Bulut Kimdir?

İlgili Postlar

Fatih Bulut Kimdir?

“Çok Sevdim Yalan Oldu” şarkısıyla büyük bir çıkış yapan Fatih Bulut kimdir? Fatih Bulut kaç yaşında? Fatih Bulut albümleri neler? Fatih Bulut aslen nereli? Fatih Bulut hangi burç? Fatih Bulut hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Fatih Bulut Kaç Yaşında? Fatih Bulut Aslen Nereli? Fatih Bulut Hangi Burç?

Fatih Bulut, 1 Ocak 1984 senedine Kayseri’de dünyaya gelmiştir. Aslen Kayserili olan başarılı şarkıcı Oğlak burcudr.

Fatih Bulut Kimdir?

Fatih Bulut, eğitim hayatını Kayseri’de tamamlamıştır. Çocukluğundan beri müzikle iç içe olan Fatih Bulut, müzik kariyerine Kayseri’de başlamıştır. Düğün salonlarında sahne alamaya başlayan Fatih Bulut evli ve iki çocuk sahibidir. Müziğe büyük bir sevgiyle bağlı olan Fatih Bulut sesini sosyal medyadan duyurmuştur. Kendi paylaştığı ve etiketlendiği videolarla kısa zamanda milyonların sevdiği isim haline gelen Fatih Bulut, ilk olarak 2019 senesinde “Çok Sevdim Yalan Oldu” isimli şarkısıyla dinleyicileriyle buluşmuştur.

Kısa zamanda geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başaran Fatih Bulut, çıkardığı ilk single projesiyle dünyanın en çok izlenen 12. videosu olarak 35 milyon izlenme sayısını aşmıştır. Ülkemizde kısa sürede milyonların sevgisini kazanarak, tüm radyo ve televizyonlara konu olmayı başaran Fatih Bulut ilerleyen zamanlarda adından daha çok bahsettirecek gibi duruyor. İlk şarkısının ardından çalışmalarına devam etme kararı alan Fatih Bulut, ilerleyen dönemlerde dinleyicilerle ikinci parçasını buluşturacak.

Fatih Bulut Albümleri

  • 2019 – Çok Sevdim Yalan Oldu
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler