Ana SayfaKimdirSura İskenderli kimdir?

İlgili Postlar

Sura İskenderli kimdir?

Sura İskenderli kimdir? Son dönemde Türkiye’de popüler olan ve şarkıları ile dinleyenlerin kalbine dokunmayı başaran genç şarkıcı Sura İskenderli kaç yaşında? Sura İskenderli aslen nereli? Sura İskenderli hangi burç? Sura İskenderli biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Sura İskenderli kaç yaşında? Sura İskenderli aslen nereli? Sura İskenderli hangi burç?

Hakkında çok az bilginin olduğu Sura İskenderli’nin yirmili yaşlarda olduğu tahmin ediliyor. Aslen Azarbaycanlı olan Sura İskenderli hakkında şimdilik erişilebilen bir bilgi olmadığı için yaşı ve burcu bilinmiyor. Bilgiler öğrenildiğinde sizlerle paylaşacağız.

Azerbaycanlı ünlüler

Sura İskenderli kimdir?

Sura İskenderli son bir yılda yaptığı her şarkı ile 1 milyonu dinlenmeyi geçmiş hatta şarkıların büyük çoğunluğu ile 10 milyon dinlenmeyi geçmiş Azerbaycanlı bir şarkıcıdır. Azerbaycan asıllı Türk olan Sura İskenderli son şarkısı “Bir Daha Yak” ile 23 Ekim 2019 itibarı ile 63 milyon dinlenmeyi geçmeyi başardı. Son dönemde popülerliğini arttıran ve bu yılın (2019) başlarında çıkarttığı “Niye” isimli şarkısı ile Youtube’da yakaladığı 57 milyon kez dinlenmeyi de Bir daha Yak ile geçmiş durumda.

Çok düzgün bir Türkçe’ye sahip olan genç şarkıcı 13 Eylül – 19 Ekim 2019 tarihleri arasında Türkiye’nin 10 farklı şehrinde 13 farklı mekanda sahne alacak. Hakkında erişilebilir bu kadar az bilgi olması ile daha da gizemli hale gelen genç şarkıcının kendi şarkılarını paylaştığı suramusic isimli Youtube kanalında şu anda 650bine yakın abone bulunuyor, önümüzdeki dönemde popülerliğinin artması ile bu rakamı daha da yukarılara çıkacağını kestirmek mümkün.

Şarkılarına çektiği kliplerde genellikle hastane olması takipçileri tarafından dikkat çekmiş olan Sura İskenderli kliplerinde ise sadece sesiyle ön plana çıkması bir diğer önemli unsur.

Farklı şarkıları yeniden yorumlayarak kendine bir oluşturan Sura İskenderli 2018 yılından itibaren kendi müziklerini paylaşmaya başladı. Yakın zamana kadar Sura İsgenderli ismiyle bilinirken Türkiye kariyer planlaması ile Sura İskenderli olarak değiştirmiş. Spotify üzerinde her iki haliyle farklı profilleri bulunuyor.

Yakaladığı ilginç müzik tınısı ile dinleyenleri içine çeken şarkılara sahip olan genç şarkıcı Sura İskenderli ile ilgili bilgi edindikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Sura İskenderli Albümleri

  • Bir Daha yak
  • Korkularım
  • Möhtaç
  • Yalanlar
  • Dön
  • Yaram Derinden
  • Niye

Sura İskenderli – Bir Daha Yak video klibi

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler