Ana SayfaDedikoduTarkan Dünya Listesinde!

İlgili Postlar

Tarkan Dünya Listesinde!

Tarkan Dünya Listesinde!

Megastar Tarkan her albümünde yakaladığı başarıyı,bu seferde yakaladı. Geçen hafta “10” adlı albümünü çıkaran,çıktığı dakika indirme ve satış rekorları kıran Tarkan dünya listesine adını yazdırdı.

7 Yıl Sonra Çıkardı

7 yıl aradan sonra “10” adlı albümüyle geri dönüş yapan Tarkan müzik piyasısını alt üst etti.Daha şimdiden konser biletleri tükenen Tarkan dünya rekoruna da girmeyi başardı.

Megastar Zirvede

En son 2010’da “Adımı Kalbine Yaz”ı çıkaran Tarkan,7 yıldır merakla beklenen yeni pop albümünü nihayet sevenleriyle buluşturdu. Megastar’ın 15 Haziran’da yayımladığı 10’uncu albümü “10”, çıkar çıkmaz büyük bir ilgiyle karşılandı. Her yaptığı işte kendini belli eden ve oldukça hayranı olan Tarkan, hem Türkiye hem de dünya müzik listelerinde zirveye oturdu.

1 Numaradan Giriş Yaptı

Albüm, iTunes’un “en çok indirilen albümler” listesinde birçok ülkede üst sıralarda yer aldı. Türkiye, Azerbaycan, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Özbekistan‘da 1 numara olan çalışma, dünya sıralamasında da kendine yer bulmayı başardı. Tarkan; Ed Sheeran, Katy Perry, Coldplay, Justin Bieber gibi yıldızların bulunduğu listeye 37. sıradan girdi.

tarkan dünya listesinde

tarkan dünya listesinde

tarkan dünya listesinde

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler