Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTarkan Yeni Albümüyle Yaza Damgasını Vurdu

İlgili Postlar

Tarkan Yeni Albümüyle Yaza Damgasını Vurdu

Uzun zamandır yeni şarkılarıyla müzik piyasasında görünmeyen Tarkan; 2017 albümü “10” ile yeniden hayranlarını sevindirdi. Yakışıklı sanatçı; yeni çıkan albümündeki şarkılarla bu yaz,dillerden düşmeyecek.

“10” albümü,  15 Haziran 2017 tarihi itibariyle satışa sunuldu. Albüme sahip olmak isteyen dinleyiciler,tüm müzik marketlerden albümü satın alabileceği gibi indirmek isteyenler ise şu an sadece Fizy ve iTunes gibi dijital müzik platformlarından temin edebilirler.

2010 yılında çıkardığı “Adını Kalbime Yaz” albümünden sonra Tarkan, yeni şarkılarıyla hiç kayıt yapmamıştı. 2016 yılında çıkardığı, “Ahde Vefa” albümü ile de Klasik Türk Müziklerinden uyarladığı şarkılarla sesini duyurmuş ve eski şarkılara yeni bir soluk getirmişti. Pop müzik sevenlere, yeni albümünü dün sunan Mega Star, bu yıl müzik piyasalarını altüst edecek gibi görünüyor.

“10” Albümündeki Şarkıların Adı Ne?

Tarkan’ın Doğan Müzik(DMC) etiketiyle çıkarılan yeni albümünde, 14 adet şarkı bulunuyor. Şarkıların isimleri ise; Yolla, Çay Simit, Beni Çok Sev, Ben Senin, Çok Ağladım, Her Şey Fani, Kedi Gibi, Hodri Meydan, Biz Çocukken, Bal Küpü, Acımasız, Sevdam Tek Nefes, O Sevişmeler, Affedin Bizi Çocuklar.

 Yeni Albümünde Kimlerle Çalıştı?

Albümdeki şarkılardan, 4 tanesinin söz ve müziği Tarkan’ın kendisine ait. Albümde, unutulmaz Türkçe Pop şarkılarının duayenleri; Sezen Aksu, Aysel Gürel ve Nazan Öncel gibi isimlerin yeni eserleri de yer alıyor. Ayrıca; Ümit Sayın, Günay Çoban, Serkan İzzet Özdoğan ve Ayça Z.Aydın’a ait şarkılar da bulunuyor. Mega Star’ın, “10” adlı yeni albümünün aranjörlüğünü ise Ozan Çolakoğlu üstlendi. Albümdeki  “Ben Senin…” ve “Her Şey Fani” Sezen Aksu’nun,”Acımasız” Nazan Öncel’in, “Sevdam Tek Nefes” ise Aysel Gürel’in çalışmaları arasında yer alıyor.

 Sırada Hangi Çalışmaları Var?

Tarkan, Temmuz ayının ilk günlerinde Harbiye Açıkhava Sahnesi Konserlerinde hayranlarıyla buluşacak. Konserlerindeki canlı performanslarıyla da en az yeni albümü kadar kendisinden söz ettirecek. Konser biletlerinin şimdiden bittiği söylentileri olsa da bu yaz Mega Star; yeni şarkılarıyla, eğlence mekanlarında da fırtınalar estirecek ve yaza damgasını vuracak.

Yetenekli sanatçının “10” isimli albümünden, adı halen belirtilmeyen bir şarkısının klibinin de çok yakında ekranlara geleceği bildirildi.

Tarkan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler