Ana SayfaDizilerBülent Ersoy'u Isıran Yılan Anında Öldü!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy’u Isıran Yılan Anında Öldü!

Hindistan’da çekimlerini gerçekleştirdiği programıyla, ekranlarla yeniden buluşacak olan Bülent Ersoy; Mumbai’de, kendisini ısıran yılanın öldüğünü ifade etti. “Benim zehirim, yılana daha kuvvetli geldi.”Şeklinde açıklama yaparak herkesi güldürdü.

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman, Burcu Esmersoy gibi iddialı isimlerin birlikte sunacağı “Dünya Güzellerim”  adlı gezi ve şov programı, 21 Haziran’da Show TV’de izleyicilere sunulacak. Ünlü dörtlünün;  dünyayı gezerek tanık oldukları ilginç olayları ve şovlarını paylaşacakları programın fragmanı, iki hafta önce yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. “Dünya Güzellerim” programının Hindistan’da yapılan çekimleri, geçen hafta sonu tamamlandı. Diva Bülent Ersoy; geziden dönünce, programın olaylı çekimleri esnasında, yaşadığı yılanlı hadiseyi bir de kendisi anlattı.

Bülent Ersoy’u Isıran Yılan Nasıl Öldü?

Show TV bültenindeki habere göre Bülent Ersoy, Banu Alkan’a kızmış bir vaziyette Mumbai’de yeşil bir alana geldi. Bu arada kızgınlığı ile söylenmeye devam ederken bir ağacın altına oturdu ve çok kısa bir zaman sonra bacağındaki acıyla bağırmaya başladı. Yılanın kendisini ısırdıktan hemen sonra çok yakınında can çekişmeye başlamasıyla panikleyen ünlü sanatçı, çantasıyla yılanın kafasına vurdu. Hürriyet gazetesinden Sayit Durmaz’ın, dün ki haberine göre çekimlerdeki yılan ısırması olayı ile ilgili olarak Ersoy; “Zavallı hayvan oracıkta ruhunu teslim etti. Bir de çanta ile vurdum kafasına, benim zehirim daha kuvvetli geldi.” Şeklinde açıklama yaptı. Hindistan sağlık ekiplerine haber verilerek; Diva’nın hastaneye kaldırıldığı ve tedavi edildiği de geçtiğimiz günlerde basına yansımıştı.

Takipçiler Neler Dedi?

Haftaya Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Show TV’de ekranlara gelecek olan “Dünya Güzellerim” programının tanıtım filmi ve Bülent Ersoy’un, yılanlı sahne görüntüsü sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Takipçiler ise yılan sokma olayını tamamen yalan ve kurgu olarak nitelendirdi. Hindistan’ın altını üstüne getiren program güzelleri, sonraki çekimler için gidecekleri Nepal ve Vietnam’da acaba ne gibi olaylarla karşılaşacaklar.

 

 

Bülent Ersoy kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler