Ana SayfaÜnlülerSimit satan Ali Sunal'ı kimse tanımadı!

İlgili Postlar

Simit satan Ali Sunal’ı kimse tanımadı!

Güldür Güldür komedi programı ile yıllardan beri ekranlarda yer alan Ali Sunal, bir yandan da sinemada yer almaya çalışıyor. Bugüne kadar çektiği filmlerle başarılı bir kariyer çizgisi çizen Ali Sunal, yeni filmi Hareket Sekiz için de heyecanlı bir bekleyiş içerisinde.

Yeni filmi ve projeleri ile ilgili röportaj vererek açıklamalarda bulunan Ali Sunal, özel hayatından iş hayatına kadar samimi itiraflarda bulundu. 1 ay önce baba olan ve Narin isminde bir kızı ile yeni bir hayata başlayan ünlü isim, bu konuda oldukça yardımcı. Özellikle eşine ev işlerinde yardım eden oyuncu, “Şunu kaldır, bezini getir, bunu yap… O gibi durumlarda işte… Bir de dediğiniz gibi bu aralar çok yoğunluk var ya, daha fazla vakit kaybetmeden kızımı göreyim istiyorum.” diyerek duygularını aktardı. Sunal, baba olmanın kendisi için çok güzel bir duygu olduğunu ve hatta baba olmak için çok geç bile kaldığını aktardı.

“Galata’da simit sattım kimse tanımadı”

4 Ekim tarihinde vizyona girecek filmle ilgili de değerlendirmeler yapan Ali Sunal, Galata bölgesinde yapılan çekimlerde ilginç bir anın da yaşandığını söyledi. “Gerçekten çok yoğun ve hareketli bir bölge. Söz konusu sahnede, gizli görevle oraya gidip simit satmam gerekiyordu. İnsanlar “burada film çekiliyor”u keşfetmeden önce ben ciddi simit satışı yaptım. Amcalar, teyzeler, turistler gelip simit istedi, simidini alan gitti. Demediler ki “Ya bu adam oyuncu, biz bunu seyrediyoruz”… Onların yerinde olsam ben de demem. O kadar açken karşıma kim gelirse gelsin fark etmez, benim için 1 numara simittir. Ya simidin çeyreğini yesin tanır beni de adamın açlıktan gözü karardıysa simidi kim veriyor bakmaz ki… Ciddi satış oldu. O simit arabasının sahibiyle koordineli çalıştık. Ama hâlâ komisyonumu alamadım, buradan da hatırlatayım, ayıptır!” diyen Ali Sunal yaşadıklarını esprili bir dille aktardı.

Doğum günü kutlandı!

22 Eylül’de doğan ünlü oyuncunun doğum günü, Güldür Güldür Show ekibi tarafından kutlandı. Yeni çekimler BKM Tiyatro’da bir araya gelen ekip, sürpriz doğum günüyle gece anlamlı kıldı

Ali Sunal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler