Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural: Çok para, kaliteli düşman kazandırabilir!

İlgili Postlar

Ahmet Kural: Çok para, kaliteli düşman kazandırabilir!

9’uncusu düzenlenen Türk Filmleri Haftası’na Murat Cemcir ile birlikte yer alan Ahmet Kural, önemli açıklamalar yaptı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde her yıl düzenlenen ve klasik hale gelen Türk Filmleri Haftası’nın dokuzuncusu düzenlendi Etkinliğe Murat Cemcir ile katılan Ahmet Kural, yeni projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İkili olarak çok sevilen ve çok önemli projelerde yer alan iki isim, yeni bir dizi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Sinema salonu sahiplerine “Baba Parası” ve “Mahalleden Arkadaşlar” filmlerini tanıtan Cemcir ve Kural yeni bir dizi projelerinin olduğunun da müjdesini verdi. Ahmet Kural “Biz ilk Bodrum Türk Filmleri haftasına gelmiştik. Çalgı Çengi filmiyle katılmıştık bu etkinliğe. Bize çok uğurlu geldi bu etkinlik. ‘Mahalleden Arkadaşlar’ filmimiz 90’lar hikayesi ve o zamanlara tekrar götürecek bir film. Diğer filmimiz ise ‘Baba Parası’, babandan ne kadar para aldığına göre değişir yani. Baban ne kadar zenginse sen de o kadar zengin oluyorsun” dedi.

Yeni film hakkında çok fazla detay vermeyen Ahmet Kural  “Çok paranızın olması yeni arkadaşlar yerine daha kaliteli düşmanlar kazandırabilir. Çok aksiyonu bol, esprileri güzel bir film” diyerek sözlerini tamamladı.

Yeni dizi televizyonlarda olmayacak!

Televizyon kanallarından ziyade dijital platforma doğru bir yönelimin olduğu dizi sektöründe Murat Cemcir de bu alanda çalışma yapacaklarını aktardı. Cemcir “Televizyona biz zarar verdiğimizi düşünüyorum. Biz ilk dizimizi yaptığımızda 60 dakika çekim yapıyorduk o zamanlar diziler 90 dakikaydı. Biz son dizimizi yaparken de yine 60 dakikaydı bizim dizimiz o zaman diziler 160 dakika oldu. Biz televizyona zarar veriyoruz diye düşünerek dizi yapmayalım dedik. Şimdi dijital platformlar için çalıştığımız bir proje var” dedi.

Ahmet Kural kimdir?

Murat Cemcir kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler