Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan Hamilelik Açıklaması!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Hamilelik Açıklaması!

Geçtiğimiz sene 6 senelik evliliklerini sonlandırma kararı alarak yollarını ayıran Demet Akalın ve Okan Kurt ayrılığa çok fazla dayanamayarak yeniden bir araya gelme kararı almıştı. Barışma üzerine çok fazla açıklama yapmayan Demet Akalın bir süredir hamilelik iddialarıyla gündemde. Dün sahne öncesi kendisi hakkında soruları yanıtlayan Demet Akalın’dan hamilelik açıklaması geldi.

6 Yıllık Evlilik 10 Dakikada Bitti!

Bir süredir birlikte olan Demet Akalın ve Okan Kurt Çifti 23 Nisan 2012 senesinde dünya evine girmişlerdi. Birbirlerine olan aşklarıyla birçok zaman görenleri kendine hayran bırakan çift ardından yaşadıkları ciddi sorunların ardından geçtiğimiz sene Eylül ayında ayrılma kararı alarak mahkemeye başvurdular. Okan Kurt’un iş girişiminin başarısız olması ve eve sürekli haciz gelmesi nedeniyle kızı Hira’yı korumak isteyen Demet Akalın boşanma kararı alması tüm sevenlerini de üzmüştü.

Demet Akalın ile Okan Kurt’dan Son Dakika!!

Barışmak İçin Paris’e Gittiler

Kızları için her zaman arkadaş kalmaya çalışan çift belirli bir süre sonra birbirlerine olan sevgilerine karşı koyamamışlardı. Barışma evresinde Demet Akalın’la birlikte biraz kafa dinlemek isteyen Okan Kurt ise, Akalın’ı Paris’e götürmüştü. Birlikte sorunlarını konuşan Okan Kurt ve Demet Akalın çifti bu tatilden kısa bir süre sonra barıma kararı almışlar, ancak ilişkilerini olabildiğince gözlerden uzak tutmaya çalışmışlardı.

Okan Kurt Kimdir?

Demet Akalın’dan Hamilelik Açıklaması!

Bir süredir hamilelik iddialarıyla gündemde olan Demet Akalın düne kadar bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştı. Dün konser öncesinde kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Akalın, “Hamile misiniz” sorusuna orkestrasını göstererek “Ahh keşke be, hadi inşallah. Ben hamile kalırsam bunlar aç kalır” demesi üzerine herkesi gülme krizine sokarak hakkında çıkan iddialara da son noktayı koydu.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler