Ana SayfaDizilerVuslat 23. Bölüm Fragmanı Geldi! Hasibe'nin Tahsin'le Alışverişi Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 23. Bölüm Fragmanı Geldi! Hasibe’nin Tahsin’le Alışverişi Ortaya Çıkıyor!

TRT ekranlarının en çok sevilerek izlenen dizilerinden Vuslat 22.son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Aziz, Nehir’le nişanlanıyor. Evinden kovulan Emine’nin yanında kalan Feride ise yüzüğüne bakıp gözyaşı döküyor. Tahsin ve Kerem bu olanlardan gayet memnun görünüyor ancak Sultan ise nişan törenine bile katılmıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Hasibe’nin Tahsin’le yaptığı dosya alışverişi ortaya çıkıyor. Aziz, olanları anlamak için Feride’yi üzmek pahasına devam ediyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Hasibe’nin Tahsin’le Alışverişi Ortaya Çıkıyor!

Vuslat 23. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasibe ile Tahsin’in dosya alışverişi deşifre oluyor. Aziz, babasının Hasibe’ye ne hesabı olduğunu, Feride’nin bu oyunun neresinde olduğunu anlamak için hatırlamama oyununa devam ediyor. Nehir, Feride’nin Hasibe’nin öz kızı olmadığını öğreniyor. Meczup ise Aziz’e eğri yoldan doğru yola varılmaz mesajı veriyor.

İşte Vuslat 23. bölüm 1. fragmanı…

VUSLAT 22. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nehir, sonunda Aziz’i elde edip nişanlanmanın mutluluğunu yaşarken, Tahsin’de holdingini büyütmenin mutluluğunu yaşıyor. Aziz, arkasından dönen dolapları anlamak için Feride’yi üzmek pahasına yoluna devam ediyor. Oyunlar Sultan ile Feride üzerinden oynandığının farkına varıyor. Sultan, abisinin Nehir’le nişanlandığı törene bile katılmıyor. Feride, Aziz’in verdiği yüzüğe bakıp gözyaşı döküyor.

Feride, Aziz’in kendisine hediye ettiği çiçeğini yerinde bulamayınca, iş yerinde çiçeğini aramaya başlar. O sırada Aziz, gelir ve Feride’ye tanımıyormuş gibi iş yerinde böyle yaygara kopartmamasını, onun için o kadar önemli bir şeyse ortada bırakmamasını söyler. Feride’nin çiçeği sonunda bulunur. Nehir, Feride’yi şirketten uzaklaştırmak için yurt dışına göndermeyi planlar. Çizimlerinin beğenildiğini düşünen Feride yurt dışına gideceğini Nehir’in yanındayken Aziz’e söyler.

Tahsin, Hasibe’den istediği dosyaları bir an evvel getirmesini söyler. Sultan olanlardan dolayı toparlanamaz ve hastalanır. Feride, mahalleye geldiğinde Hasibe’nin gizlice bir yere gittiğini anlar ve onu takip eder. Aziz de zaten Feride’yi takip ediyordur. Tahsin bey arabasıyla durur ve Hasibe onun yanına gidip ona bir dosya verir. Feride, onları görünce fenalaşır tam bayılacakken Aziz, arkasından gelip onu tutar.

 Vuslat 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Aziz’in Oyunundan Habersiz Feride Kahroluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler