Ana SayfaDedikoduDemet Akalın ile Okan Kurt'dan Son Dakika!!

İlgili Postlar

Demet Akalın ile Okan Kurt’dan Son Dakika!!

Geçtiğimiz ay tam 6 yıllık evliliklerini sona erdiren ünlü şarkıcı Demet Akalın ile işadamı Okan Kurt çiftinden son haberler var, Demet Akalın ile Okan Kurt barıştımı? detaylar Haberimizde..

Demet Akalın Hande Yener’e ateş püskürdü!

Demet Akalın ile Okan Kurt Barıştılarmı?

Geçtiğimiz aylarda 6 yıllık evliliklerini bitiren Demet Akalın ile Okan Kurt çiftinden sevindirici haber, küçük kızları Hira Kurt’tan geldi. Hira Kurt Instagram hesabından , “Annem ile babam tatilde.” dedi.

“Annem ile Babam Tatilde.”

Bu yıl 6 yıllık evliliklerini bitirerek, hayranlarını bir hayli üzen Demet Akalın ve Okan Kurt çiftiden sonunda güzel bir haber geldi. Barışma haberini ise küçük kızları Hira Kurt verdi. Hira Kurt Instagram’dan yayınladığı videoda, “Annem babam tatile gitti. Havaalanındalar bana oyuncak alınca gelecekler.” ifadeleriyle açıklama yaptı.

Zaten Havalimanında Yakalanmışlardı!

Beyaz Tv deki ‘Söylemezsem Olmaz’ programının ünlü sunucusu Bircan Bali’nin iddialarına göre ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt, Paris’e giderken beraberlerdi. Bircan Bali’ye gelen bir fotoğrafta Demet Akalın ve Okan Kurt’un havalimanından beraber çıktığı an görüntülendi.

Demet Akalın kimdir?

Okan Kurt kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler