Ana SayfaÜnlülerFazıl Say'ın Sevgilisi Ece Dağıstan'ın, Fedakarlığı Mest Etti!

İlgili Postlar

Fazıl Say’ın Sevgilisi Ece Dağıstan’ın, Fedakarlığı Mest Etti!

Türkiye’nin dünyaca ünlü piyanisti Fazıl Say’ın sevgilisi mimar Ece Dağıstan, öyle bir davranışta bulundiki tam not aldı. Ece Dağıstan’ın vefalı davranışın detayları Haberimizde..

Hakan Hatipoğlu, Fazıl Say’a Öyle Bir Laf Çaktı ki!

Fazıl Say’ın Sevgilisi Ece Dağıstan, Ablasına Böbreğini Verdi!

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın 2012 yılından bu yana aşk yaşadığı mimar Ece Dağıstan, ablası Ceyda Dağıstan için büyük vefalı davranışta bulundu. Posta’nın yaptığı özel habere göre, geçen haftalarda ameliyatla böbreğini ablasına verdi.

 “Melek Ablama Zarar Geldi mi İçimden Bir Aslan Gücü Çıkar.”

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın 2012 yılından bu yana aşk yaşadığı mimar Ece Dağıstan, ablası Ceyda Dağıstan için büyük vefalı davranışta bulundu. Posta’nın yaptığı özel habere göre, geçen haftalarda ameliyatla böbreğini ablasına verdi. Fazıl Say’ın sevgilisi Ece Dağıstan duygularını şu kelimelerle açıkladı;  “Birçok sınavdan geçtim. Derin yara izleri kaldı ama hiç isyan etmedim. Canım kanım, melek ablama zarar geldi mi içimden bir aslan gücü çıkar. Dağları yıkar, dünyaları deviririm. 10 yıldır böbrek yetmezliği çekiyordu. Babamızın ölümüyle iflas noktasına ulaştı. Çok şükür kabustan uyandık. Her şey yoluna girdi.”

Fazıl Say kimdir?

Fazıl Say’dan Hakan Hatipoğlu’na jet Cevap!

Fazıl Say ece dağıstan ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler