Ana SayfaDedikoduCiciş Kardeşler Neden Gözaltına Alındılar!

İlgili Postlar

Ciciş Kardeşler Neden Gözaltına Alındılar!

Kamuoyunun ‘Ciciş Kardeşler’ olarak tanıdığıımız ve sosyal medyada bir hayli ünlü olan  “Cicişler” ismiyle bilinen Esra Ersor ,Ceyda Ersoy kardeşler, bugün gözaltına alındılar. Esra Ceyhan Kardeşler neden gözaltına alındılar, Magazin gündemine bomba gibi düşen konunun tüm detayları Haberimizde..

Cicişler yine kavga etti! Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler yine birbirine girdi…

Ciciş Kardeşler Neden Gözaltına Alındılar!

İstanbul’da düzenlenen narkotik operasyonunu yürüten polisler, Esra ve Ceyda Ersoy kardeşleri Etiler’de gözaltına aldığı haberi gündemde bomba etkisi yarattı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele eden Narkotik polisleri, Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy’un Instagram’da ‘Taşçı Ceyda’ notunu yazarak kız kardeşinin tam uyuşturucu madde kullanırken çekilmiş bir resmini paylaştığını ve hemen sonrasında da bu paylaşımı sildiğini açıkladı. İstanbul Vatan Caddesinde bulunan Emniyet Müdürlüğünde Ciciş kardeşlerin Uyuşturucuya Özendirmek ve Kullanmak suçlarından işlem yapıldığı iddia edilen haberler arasında..

Ciciş Kardeşler’den Ceyda Ersoy kimdir?

[Haber görseli]

Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy kimdir?

Uyuşturucuya Özendirmek ve Kullanmak

Öğrenilen haberlere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan, Instagram hesablarından paylaştığı fotoğraf  ile “uyuşturucuya özendirmek” suçunu işlediği iddia edilen Ciciş Esra Ersoy ile uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen kardeşi Ceyda Ersoy’un emniyet müdürlüğündeki işlemleri bitirildi. Kan ve diğer testleri yapılan ciciş kardeşler, soruşturmayı yürüten savcılığın istemiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Cicişlerden Esra: Hülya Avşar benim selülitli halim

Ciciş Kardeşler ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler