Ana SayfaÜnlülerCicişler yine kavga etti! Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler yine birbirine girdi...

İlgili Postlar

Cicişler yine kavga etti! Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler yine birbirine girdi…

Cicişler yine kavga etti! Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler yine birbirine girdi… Sık sık ettikleri kavgalar ile magazin dünyasında isimlerini gündeme getiren Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, yine birbirine girdi. İki kardeş yine kavganın ardından barıştı mı? Kavganın nedeni ne? Neden sık sık kavga ediyorlar? Detaylar haberimizde…

Cicişlerden Esra, Nihat Doğan’a sert çıktı, tepki aldı!

Cicişler yine kavga etti

Kamuoyunda Cicişler olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, yine kavga etti. Ciciş kardeşler, bu defa da otomobilde kavgaya tutuştu. Kavga sırasında kardeşlerden Esra, Ceyda’nın telefonunu camdan aşağı attı. Ceyda’nın telefonu kayboldu. Kavganın ardından iki kardeş barıştı. Hemen telefonu aramaya koyuldular. Ancak, bir türlü bulamadılar. Kardeşinin telefonunu camdan atan Esra, Ceyda’nın telefonunu bulmak için sosyal medyadan çağrıda bulundu.

Ciciş Kardeşler’den Ceyda Ersoy kimdir?

Esra Erosy, kardeşi Ceyda’nın telefonunu bulmak için çağrıda bulundu

Esra Ersoy, arabanın camından attığı kardeşi Ceyda’nın telefonunu bulmak için sosyal medya hesabından “Benim yüzümden kızcağız instagrama da giremiyor şuan. @ceydaersoyy Herşeyi telefonundaydı. Kim aldıysa geri getirsin lütfen kendisine yenisini verelim ama kardeşimin telefonunu geri versin! Yoksa da mecburen olması gerektiği gibi karakola bildireceğiz zaten! Ceyda’yla arabada tartıştık o sırada ben onun Iphone 8plus telefonunu arabanın camından dışarı attım. Sonrasında barıştık ama numarasını arıyoruz şarjı tam olmasına rağmen telefonu kapalı çalıyor. Kim aldıysa ve kullanmayı yada satmayı düşünüyorsa karakola bildireceğiz. Imei numarasından telefonu kapattıracağız yani alan kişi geri verirse iyi olur yoksa ne satabilir ne kullanabilir bunları yapmaya kalktığında ise yakalanır.

Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy kimdir?

Cicişler yine kavga etti! Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler yine birbirine girdi. Bu defa otomobilde kavga ettiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler