Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen İle Burak Törer Neden Ayrıldı?

İlgili Postlar

Gülben Ergen İle Burak Törer Neden Ayrıldı?

Bir süredir aşk yaşayan Gülben Ergen ve Burak Törer, ayrılık iddiaları ile gündeme geldi. Gülben Ergen ve Burak Törer aşkı bitti mi? Bir süredir magazin gündeminden düşmeyen Gülben Ergen ve Burak Törer, bugün yaptıkları açıklamalar ile ayrıldıklarını duyurdular. İşte ünlü çiftin ayrılık açıklaması…

Yılların küslüğü bitti mi? Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı mı?

Gülben Ergen ve Burak Törer ilişkisi bir mesajla sona erdi…

Gülben Ergen ve Burak Törer ilişkilerinin bittiği gündeme bomba gibi düştü! Gülben Ergen ve Burak Törer ilişkisi bir mesajla sona erdi. Veda mesajını Burak Törer Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. İlişki yaşadıkları dönemde ise Gülben Ergen’in Burak Törer’le sosyal medya hesabına fotoğraf koymaması kafaları karıştırmıştı.

Gülben Ergen kimdir?

Burak Törer’in Ayrılık Mesajı…

Gülben Ergen ve Burak Törer ilişkisi bir mesajla sona erdi. Veda mesajını Burak Törer Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. “Ben ve ailem seni hep sevgiyle anacağız. Aşkla değil, dostlukla devam edecek. Yolumuzda düşmanlarımızın yüzünü güldürmeyecek kadar sağlam temeller attık. Aileme ve bana olan saygın için, her güzel gün için sana teşekkür ederim ve tanık olduğum muhteşem anneliğin için seni tebrik ederim. Burak Törer”

 

 

Gülben Ergen’in Burak Törer’in paylaşımına yorumu;

“İyi ki tanıdım seni ve çok değerli aileni… Ben de sana teşekkür ederim. Düşmanlarımızın yüzünü güldürmeyecek kadar sağlam bir dostlukla…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler