Ana SayfaÜnlülerBirce Akalay İsyan Etti!

İlgili Postlar

Birce Akalay İsyan Etti!

Birce Akalay isyan etti! Ünlü oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla neden isyan etti? Ünlü oyuncu neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Barış Murat Yağcı’dan Bomba Açıklama: Birce Akalay ile aynı Yatakta Yatardık

Birce Akalay isyan etti!

Birce Akalay isyan etti! Ekranların en sevilen yüzlerinden biri olan güzel ve başarılı oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabından yayınladığı bir gönderi ile en sonunda isyan etti.

Kadıköy’de oturan ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki akşam Koşuyolu’nda oturduğu sokakta yaşanan keşmekeş ve gürültüden dolayı şikayetçi oldu. “Açılan sekizinci sınıf meyhanelerden, içmeyi bilmeyen edepsiz müşterilerinden şiddetle şikayetçiyim.” diyerek rahatsızlığını dile getiren ünlü oyuncu Kadıköy Belediyesi, Beyaz Masa ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yardım istedi.

Sosyal medya hesabından rahatsızlığını dile getiren Birce Akalay, şunları yazdı..

“Açılan sekizinci sınıf meyhanelerden, içmeyi bilmeyen edepsiz müşterilerinden şiddetle şikayetçiyim. Burası yerleşim yeri! Valeler ve bilumum sarhoşlar cellat gibi araç sürüyor. Biz yıllardır burada güven ve huzur içinde yaşıyoruz… Ben sitede yaşamıyorum, evimin kapısı sokak. Kapımın önünde asayiş istiyorum.”

Birce Akalay kimdir?

Daha önce de Kadıköylüler ayaklanmıştı

Daha önce de Barlar Sokağı olarak bilinen bölgede yaşayan halk; evlerine giremediklerini, kaldırımlardaki masalardan yürüyemediklerini, uyardıkları zaman da tehdit edildiklerini söyleyerek duruma isyan etmişti. Bu tepkilerin üzerine harekete geçen Kadıköy Belediyesi sert önlemler almış ve mekanların kapanış saatini 22.00 olarak belirlemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler