Ana SayfaÜnlülerSimge Fıstıkoğlu anne oldu

İlgili Postlar

Simge Fıstıkoğlu anne oldu

Simge Fıstıkoğlu anne oldu… Geçtiğimiz aylarda Emir Tavukçuoğlu ile nikah masasına oturan ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu, bebeğini dünyaya getirdi. Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu, anne oldu. Bebeğin cinsiyeti ne? İsmi ne oldu? Anne ve bebeğin sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Nisan ayında evlenen Simge Fıstıkoğlu 4 buçuk aylık hamile!

Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu anne oldu. Bebeğin cinsiyeti ne?

Ekranların fenomen sunucularından Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu, Emir Tavukçuoğlu ile gerçekleştirdiği evliliğinden bir bebek dünyaya getirdi. Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu’nun oğlu oldu.

Simge Fıstıkoğlu kimdir?

Simge Fıstıkoğlu anne oldu

Müjdeli haberi, Simge Fıstıkoğlu’nun kardeşi Sinem Fıstıkoğlu verdi. Sinem Fıstıkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Dünyanın en iyi kardeşi şimdi anne oldu. Maşallah deyin kardeşime, İyi dilekleriniz, her şey için teşekkürler.” ifadelerine yer verdi.

Simge Fıstıkoğlu anne oldu
Simge Fıstıkoğlu anne oldu

Simge Fıstıkoğlu ve bebeği sağlık durumu nasıl?

Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu ve Emir Tavukçuoğlu çifti, geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleşen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girmişlerdi. Simge Fıstıkoğlu hamileliği ilerleyince Temmuz ayında ekranlara ara verdi. Hamilelğin keyfini çıkaran Simge Fıstıkoğlu, eşi Emir Tavukçuoğlu ile birlikte anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Simge Fıstıkoğlu, eşi Emir Tavukçuoğlu bebek heyecanı yaşıyor. O sıralar dört aylık hamile olan Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu, bebeğini kucağına aldı. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda Emir Tavukçuoğlu ile nikah masasına oturan ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu, bebeğini dünyaya getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler