Ana SayfaÜnlülerSagopa Kajmer sahnede elektrik akımına kapıldı! Dehşet anları haberimizde...

İlgili Postlar

Sagopa Kajmer sahnede elektrik akımına kapıldı! Dehşet anları haberimizde…

Sagopa Kajmer sahnede elektrik akımına kapıldı! Dehşet anları haberimizde… Ünlü rap şarkıcısı Sagopa Kajmer, konseri sırasında yağan yağmurun etkisi ile gerçekleşen elektrik akımına kapıldı. İzleyiciler, o anlarda dehşete düştü. Sagopa Kajmer elektirik çarpması ile neler yaşadı? O anlar nasıl gerçekleşti? Sagopa Kajmer kurtuldu mu? Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Sagopa Kajmer hayranlarına müjde: Yeni şarkısı ‘Serbest’ yayınlandı!

Sagopa Kajmer konserinde dehşet anları

Milyonfest etkinliği kapsamında Kilyos’ta sahne alan Sagopa Kajmer’in başına korkutan bir olay geldi. Sagopa Kajmer, sahnede birbirinden çok sevilen şarkılarını ardı ardına seslendirirken, aniden yağmur bastırdı. Yağmurun etkisi ile monitörlerden biri kısa devre yaptı.

Sagopa Kajmer Kimdir?

Sagopa Kajmer elektirik akımına kapıldı

Sagopa Kajmer konserinde aniden yağmur yağmaya başladı. Ancak, Sagopa Kajmer de, hayranları da yağmur yağmasına aldırış etmeden konsere devem etti. Bu sırada monitörlerden biri kısa devre yaptı ve yandı. Sagopa Kajmer, o an elektrik akımına kapıldı. Herkes bir anda şoke olurken, dehşet anları yaşandı.

Sagopa Kajmer’in sağlık durumu nasıl?

Sahnede elektirik akımına kapılan Sagopa Kajmer, kısa sürede kendini toparladı ve konserine kaldığı yerden devam etti. Sagopa Kajmer, bu davranışı ile izleyicilerden tam not alırken, profesyonelliği takdir edildi.

Ünlü rap şarkıcısı Sagopa Kajmer, rap dünyasının önde gelen isimlerinden biri olarak tanınıyor. Galiba, Meftun, Ateşten Gömlek, Merhametine Dön gibi unutulmaz şarkıları ile konserlerinde efsaneler yaratıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler