Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen'den ayrılan Burak Törer'den ilk açıklama

İlgili Postlar

Gülben Ergen’den ayrılan Burak Törer’den ilk açıklama

Gülben Ergen’den ayrılan Burak Törer’den ilk açıklama geldi. Ayrılık haberleri ile günün magazin gündeminin odağına gelen Gülben Ergen ve Burak Törer çift, şaşkınlık yarattı. Çok mutlu bir birliktelik yaşadıkları dikkat çeken ünlü çiftin ayrılık haberi, şoke etti. Gülben Ergen ve Burak Törer’in ayrılık haberlerini duyurmaları da dikkat çekici oldu. Ünlü çift, birbirlerine iltifatlar göndererek ayrıldı. Ayrılığın perde arkasına yatan nedenler merak edilmeye başlandı. Gülben Ergen ve Burak Törer neden ayrıldı? Bu soru merak edilirken, birçok iddianın gündeme gelmesinin ardından Burak Törer’den ayrılık ile ilgili ilk açıklama geldi…

Gülben Ergen İle Burak Törer Neden Ayrıldı?

Gülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı

Gülben Ergen ve Burak Törer çifti, geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlamışlardı. Mutluluklarını göz önünde yaşıyorlardı. Ünlüler dünyasının gözde çiftlerinden Gülben Ergen ve Burak Törer’den kötü haber geldi. Ünlü çift, ayrıldı. Ayrılık haberini duyururlarken, birbirlerine tebrikler ve teşekkürler göndermeleri dikkat çekti. Burak Törer’den ilk açıklama geldi.

Gülben Ergen kimdir?

Burak Törer’den ayrılık açıklaması

Gülben Ergen ve Burak Törer ayrılığının perde arkasında yatan nedenler merak edilirken, ilk açıklama Burak Törer’den geldi. Törer, Beyaz TV’da yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında değerlendirilen ayrılık konusu için canlı yayına mesaj gönderdi ve mesajında şu ifadelere yer verdi: Biz sarılarak ve ağlayarak ayrıldık, benim sevdiğim kadına whatsapp mesajından kötü haber vererek ayrılmam söz konusu olamaz. O beni belki de hak etmediğim kadar sevdi ve hep sadık kaldı… Bu da son mesajım. Teşekkür ederim.

Burak Törer’den ayrılık paylaşımı

Burak Törer, ayrılık haberini yaptığı paylaşım ile duyururken, “Ben ve ailem seni hep sevgiyle anacağız. Aşkla değil, dostlukla devam edecek. Yolumuzda düşmanlarımızın yüzünü güldürmeyecek kadar sağlam temeller attık. Aileme ve bana olan saygın için, her güzel gün için sana teşekkür ederim ve tanık olduğum muhteşem anneliğin için seni tebrik ederim. Burak Törer.” diye yazdı.

Gülben Ergen’den ayrılık açıklaması

Gülben Ergen ise, Burak Törer’e “İyi ki tanıdım seni ve çok değerli aileni… Ben de sana teşekkür ederim. Düşmanlarımızın yüzünü güldürmeyecek kadar sağlam bir dostlukla…” diye yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler