Ana SayfaKimdirSimge Fıstıkoğlu kimdir?

İlgili Postlar

Simge Fıstıkoğlu kimdir?

Geçtiğimiz aylarda Emre Tavukçuoğlu ile muhteşem bir düğünle evlenen Simge Fıstıkoğlu, şimdilerde hamile olduğu yönündeki haberler ile gündemde. Peki, Simge Fıstıkoğlu kimdir? Simge Fıstıkoğlu nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi burç, ne iş yapıyor? Simge Fıstıkoğlu hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık, bir araya getirdik. Keyifli okumalar…


Bugün Doğan Ünlüler

Simge Fıstıkoğlu kimdir? Hangi burç? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?

Simge Fıstıkoğlu, 12 Aralık 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Simge Fıstıkoğlu, Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu’ndan, sonrasında Selim Pars Koleji’nden, ardından da Beyoğlu Anadolu Lisesi ve en son İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu.

Simge Fıstıkoğlu hangi burç?

Simge Fıstıkoğlu, 12 Aralık günü dünyaya gelmiş olmasından dolayı Yay burcudur.

Simge Fıstıkoğlu’nun kariyeri

Simge Fıstıkoğlu, ilk profesyonel adımını Elle Decor Dergisi ile attı. Burada altı yıl boyunca stil editörlüğü yapmasının ardından, yazılı basın yerine görsel basında görev almak istedi. Böylelikle, 2006 yılında televizyon dünyasında giriş yaptı. Bu girişiminde, özel bir televizyon kanalında spikerlik yapan Sinem Fıstıkoğlu’nun ısrarları da etkili oldu.

16 Ekim 2006 günü Habertürk Televizyonu’nun o dönemde görev yapan Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Murat Ongun’na gitti ve “Ben bu mesleği öğrenmek istiyorum.” dedi. Spor servisinde çalışması teklif edilen Simge Fıstıkoğlu, hemen görevi kabul etti ve başladı. Simge Fıstıkoğlu, burada 2009 yılının Ağustos ayına kadar spor spikeri ve editörü olarak görev yaptı. Fıstıkoğlu, 2009 yılının Ağustos ayında Habertürk Televizyonu Spor Müdürü oldu. Burada, Habertürk’te “1 Gün” ve “Gün Başlıyor” haber kuşaklarını sunmuş, Cumartesi-pazar sabahları 09:15 – 12:00 saatleri arasında canlı yayınlanan “Burası Haftasonu” isimli programı hazırlayıp sunmuştur.

Show TV kanalında da çalışan ünlü sunucu, bu kanalda da “Simge Fıstıkoğlu ile Yeni 1 Gün” programını sundu. Ayrıca, TRT Spor’da çarşamba günleri yayınlanan “Topuklu Krampon” isimli programı eski hakemlerden Lale Orta ile birlikte sunmuştur.

Simge Fıstıkoğlu, 2014 yılının Eylül ayında Show TV’den ayrıldı ve NTV kanalına geçti. Bu kanalda, haber bültenleri ve “Spor Akşamı” isimli programı sunmuştur.

Simge Fıstıkoğlu’nun evliliği

Simge Fıstıkoğlu, 2018 Nisan ayında iki yıldır aşk yaşadığı Emre Tavukçuoğlu ile evlendi.

Simge Fıstıkoğlu anne oldu

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler