Ana SayfaKimdirYiğit Çelebi kimdir?

İlgili Postlar

Yiğit Çelebi kimdir?

Yiğit Çelebi kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir? Ne iş yapıyor? Kariyerindeki çalışmaları nelerdir? Detaylar ‘ Yiğit Çelebi kimdir ‘ haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Yiğit Çelebi kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir?

Yiğit Çelebi kimdir? Yiğit Çelebi, 24 Mart 1984 tarihinde Konya’da dünyaya geldi. Aslen de Konyalıdır. 24 Mart günü dünyaya gelen Yiğit Çelebi, koç burcudur. Koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.

Yiğit Çelebi’nin eğitim hayatı

Yiğit Çelebi, Balıkesir Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Bu bölümde eğitim almasına rağmen içindeki oyunculuk isteği ağır bastı ve Plata Film Okulu’nda Ayla Algan’dan oyunculuk eğitimi aldı. Ardından, Eric Morris ve Mint Akademi’de eğitimine devam etti. Şimdilerde ünlü bir dizi oyuncusu olarak ekranlarda boy gösteriyor. Şimdilerde, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alıyor.

Yiğit Çelebi’nin rol aldığı tiyatro oyunları

Bilge Kral Aliya

Çağrılmadan Gelen

Yiğit Çelebi’nin rol aldığı diziler

Aşk ve Ceza

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

Yahşi Cazibe

Seksenler

Vatanım Sensin

Ufak Tefek Cinayetler

Yiğit Çelebi’nin rol aldığı reklam filmleri

Uludağ Limonata

Lig Tv

Kuveyt Türk

Kariyeri boyunca rol aldığı her projede başarılı bir performansa imza atarak ekranların en dikkat çekici isimlerinden biri olmayı başaran Yiğit Çelebi, şimdilerde STAR TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler isimli dizide rol alıyor. Yiğit Çelebi dizide, Enver isimli karaktere hayat veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler