Ana SayfaÜnlülerYılların küslüğü bitti mi? Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı mı?

İlgili Postlar

Yılların küslüğü bitti mi? Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı mı?

Yılların küslüğü bitti mi? Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı mı? Yıllar önce birbirleri ile küsen ve birbirlerini görmezden gelen Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı mı? Gülben Ergen, Demet Akalın’a yaşadığı zor günlerde destek verdi. Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı mı? Yılların küslüğü sona mı erdi? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın daha fazla dayanamadı, açtı ağzını yumdu gözünü!

Demet Akalın ve Gülben Ergen küslüğü

Her ikisi de ünlü birer şarkıcı olan Demet Akalın ve Gülben Ergen, geçtiğimiz yıllarda dostluğunu bitirmişti. Gülben Ergen’in evli bir adamla birlikte olduğu iddialarının ardından Demet Akalın, Ergen ile olan arkadaşlığına son vermişti.

Demet Akalın kimdir?

Gülben Ergen, Demet Akalın olayına kayıtsız kalmadı

Eşi Okan Kurt’un yaşadığı borç sorunları nedeni ile evine haciz gelen ve hemen sonrasında boşanma kararı alarak önceki gün boşanan Demet Akalın’a, küs olduğu Gülben Ergen’den barış çağrısı geldi. Gülben Ergen’in bir sosyal medya paylaşımına, Akalın’ın hayranlarından biri “Abla senin güzel kalbini biliyoruz, ne olur Demet Akalın’ı bu zor günlerde yalnız bırakma. Birbirinize destek olun ve şeytanların sizi birbirinizden soğutmasına izin vermeyin ne olur. Şu an çok üzgün ve Hira için ne olur.” diye bir yorum yazdı. Ergen’in yoruma yanıtı, barış sinyalleri verdi.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen’den Demet Akalın’a barış çağrısı

Gülben Ergen, Demet Akalın için yapılan “Şu an çok üzgün ve Hira için ne olur.” şeklindeki yoruma kayıtsız kalmadı. Ergen, bu yoruma “Aksini düşünmeyin bile.” yanıtını verdi. Gülben Ergen’in bu davranışı, Demet Akalın ile küslüğe son verecekleri, barışacaklarının sinyalini verdi.

Tüm gözler, Demet Akalın ve Gülben Ergen’e çevrildi. İki ünlü ismin küslüğünün bitip bitmediğinin yanıtı aranırken, henüz yeni bir gelişme yaşanmadı. Gözler, ünlü ikiliden gelecek bir barış hamlesinde.

Demet Akalın, altı yıllık eşi ve kızı Hira’nın babası Okan Kurt ile önceki gün boşandı. Beykoz Adliyesi’nde gerçekleşen boşanma davasında, tarafların ortak kızları Hira’nın velayeti anne Akalın’a verildi. Anlaşmalı olarak gerçekleşen boşanma davasında, her iki taraf da birbirinden nafaka ya da tazminat talep etmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler