Ana SayfaÜnlülerMelek Baykal hastaneye kaldırıldı!

İlgili Postlar

Melek Baykal hastaneye kaldırıldı!

Melek Baykal apar topar hastaneye kaldırıldı! Usta oyuncu Melek Baykal’dan kötü haber geldi. Melek Baykal hastaneye kaldırıldı. Bodrum’da olan usta oyuncu, acilen ameliyata alındı. Melek Baykal’ın sağlık durumu nasıl? Ameliyattan çıktı mı? Hastaneden çıktı mı? Melek Baykal ve sağlık durumuna ilişkin tüm merak edilenler haberimizde…

Melek Baykal Kimdir?

Melek Baykal hastaneye kaldırıldı, ameliyata alındı

Oyunculuğa yıllarını adamış usta sanatçı Melek Baykal’dan kötü haber geldi. Melek Baykal hastaneye kaldırıldı. Bel fıtığı patlaması yaşayan Melek Baykal, apar topar hastaneye kaldırıldı. Durumun ciddiyeti neticesinde acilen ameliyata alındı.

Melek Baykal’ın sağlık durumu nasıl?

Bodrum’da özel bir hastanede ameliyat olan Melek Baykal’ın ameliyatı başarılı geçti. Hastanedeki tedavisine devam edilen Melek Baykal’ın sağlık durumunun iyi olduğu, iyiye gitmeye devam ettiği öğrenildi.

Usta oyuncu Melek Baykal, hastaneye kaldırıldığı haberleri ile sevenlerini korkuturken, gelen sağlık haberleri ile rahat bir nefes aldırdı. Melek Baykal’ın devam eden tedavisinin iyiye doğru gittiği öğrenildi. Usta oyuncu Melek Baykal’ın önümüzdeki günlerde sağlığına kavuşup taburcu olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler