Ana SayfaÜnlülerFazıl Say'dan Hakan Hatipoğlu'na jet Cevap!

İlgili Postlar

Fazıl Say’dan Hakan Hatipoğlu’na jet Cevap!

Türkiye’nin dünyaca ünlü piyanisti Fazıl Say, muhteşem konserleri ile gündemde yer almaya devam ediyor! Son olarak ise ünlü piyanist Fazıl Say, instagram’da takipçilerinin azaldığını, bunun da sayfasında yayınladığı sanat eseri fotoğraflarından kaynaklı olduğunu belirtmişti. Paylaşımdan sonra bu paylaşımının altına yorum yazan Hakan Hatipoğlu’nu tanımamış, Hatipoğlu, “Belki dünyaca ünlü bir sanatçı değilim ama en azından insanım” açıklaması yapmıştı. Fazıl Say’dan Hakan Hatipoğlu’na cevap gecikmedi. İşte Fazıl Say’dan Hakan Hatipoğlu’na cevap…

Hakan Hatipoğlu, Fazıl Say’a Öyle Bir Laf Çaktı ki!

 

Fazıl Say kimdir?

Hakan Hatipoğlu’nun paylaşımı…

Hakan Hatipoğlu, instagram’ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda, “Fazıl Bey’in bu soruyu normalce sorduğunu düşünsem (ki düşünmüyorum) o zaman ‘Beni iki yıldır takip eden biri neden bunu soruyor ki?’ derim. En azından iki yılda hakkımda bir bilgi sahibi olmuştur. Maksadı bana laf atmak ya da iğnelemek ise bir reality showa katıldık diye okuduğumuz okullar, iş hayatımız, sonrasında televizyonda yaptığımız onlarca iş (herşey Survivor değil) böyle bir anda bir cümle ile hafife alınmasın. Belki dünyaca ünlü bir sanatçı değilim ama en azından insanım. Beni dışarıda, çevremde, sokakta tanıyan tanır, bilen bilir. Bu dünyada güzellik saçmak için illa sanatçı olmak gerekmiyor” ifadelerini kullanmıştı.

Fazıl Say Fena Halde Yanılıyor!

Fazıl Say, Hakan Hatioplu’nun paylaşımına cevap verdi…

Fazıl Say 2006’dan bu yana sosyal medyada ilk kez takipçi sayısının azaldığını açıklayarak “Bunun sebebi, son bir hafta içinde resim sanatının 150 baş yapıtını sayfamda paylaşmış olmam” diyerek tepkilere neden olmuştu. Ünlü piyanist, Fazıl Say sayfasında şu mesajı yayınladı: ” Tuhaf ülke kardeşim. “Fazla resim paylaştığım için 2000 takipçi kaybettim” diye yazdım, ertesi gün 37 bin takipçi eklendi. Ben resim paylaşmaya devam ediyorum. Bana iyi geliyor, ruhumu temizliyor, hatırlıyorum, öğreniyorum, keşfediyorum, sevdiklerimi de paylaşıyorum, ve bence, bu tarihi bir sergiye dönüşüyor, gördüğü ilgi müthiş, sayılara bakın, yorumlara bakın, bilgi akışına, ironik karşılaştırmalara bakın, kocaman teşekkür ederim hepinize. İnstagram’ın sahte hesapları temizlediği bir dönemmiş, o yüzden herkesin takipçi sayısı azaldı deniliyor. Mümkün ve mantıklı. Şu da bir gerçek; benim sayfamda, resimler yüzünden, küçük bir oranda da olsa tepkiler vardı, bu aykırı durumu istemeyenler de vardı. O yüzden hak veriyorum ama , kesin bir şey diyemiyorum. Ben beş yıldır instagram kullanıyorum, binlerce kişiyi takip ediyorum, bunların içinde tanıdıklarım, bildiklerim de var, belli bir vesileyle eklemiş olduklarım da. Bırakın doğasında işlesin her şey. Biraz düşününce, malum, her konuda ajitasyon. ‘Ne işle uğraşıyorsun?’ sorusuna bile ‘Ben iyi insanım sen kötü insansın’ cevabını patlatıyor, dinamit gibi, gerçek celladının kim olduğunu anlamasına fırsat bile kalmadan magazin medyasının sakız gibi çiğnediği hale gelerek, ve herkesi de getirmeye de çalışarak bir oyunun içinde oyuna kurban. Yazık. Emin olun , elimde olsa bu durumun önüne geçmeye çalışırdım. Merak ediliyorsa; son olarak, o bahsi geçen televizyon programlarını ben seyretmedim hayatımda, zaten çok az televizyon seyrederim. Hatta, Merak bile etmedim o programları.Bilmiyorum. Doğallığa fırsat olamaması üzücüdür.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler