Ana SayfaKimdirTuğba Beyazoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Tuğba Beyazoğlu Kimdir?

Rüzgar Erkoçların eşi Tuğba Beyazoğlu kimdir? Makyöz ve manken Tuğba Beyazoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

Tuğba Beyazoğlu; 3,5 yıl önce cinsiyetini değiştirerek gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar ile 2 yıl yaşadığı birlikteliğiyle, magazin gündeminde adından söz ettiren isimlerden birisi olarak tanındı.

Tuğba Beyazoğlu Kimdir

1992’de İstanbul’da doğan Beyazoğlu, makyözlük ve modellik yapmaktadır. 1.65 cm boyunda ve 51 kilodur. Bir dönem, Fenomen Kerimcan Durmaz ile çalışmıştır. Şu an ise Nişantaşı’nda make up artist olarak çalışmaya devam ediyor. Aynı zamanda, sıkı bir instagram kullanıcısı olup her anını paylaşmaktadır. 12 binden fazla instagram takipçisi vardır.

Tuğba Beyazoğlu Kimdir

Beyazoğlu, 27 Eylül 2017’de Rüzgar Erkoçlar ile dünya evine girdi. Çiftin; Sarıyer-Bahçeköy’de bir mekanda gerçekleştirdikleri düğünlerine gelin ve damadın akrabalarının yanı sıra sanat camiasından birçok ismin katılması; ayrıca Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun nikah şahitleri olması o dönem epey bir ses getirmişti.

Manken Beyazoğlu, eşi Rüzgar Erkoçlar’dan 7 yaş küçük ve 25 yaşındadır. Güzel manken; düğün törenlerinden sonra sosyal medya üzerinden aldıkları olumsuz yorumlara, sert ifadeler kullanmasıyla da son zamanlarda magazin gündeminde yer almıştır.

Beyazoğlu, güzelliği ve modelliğiyle son zamanlarda dikkat çekmektedir. Kendisini her alanda geliştirmeye çalışan ünlü model, şöhret basamaklarını hızla tırmanma yolunu seçmiştir. Fotoğraf sanatçılığı üzerine de çalışmalar yapan Beyazoğlu, makyaj yapmayı, hayvanları ve seyahat etmeyi çok sevmektedir.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler