Ana SayfaDedikoduRüzgar Erkoçlar’ın Eşi:’Siz Yalnızlığınızda Boğulacaksınız’

İlgili Postlar

Rüzgar Erkoçlar’ın Eşi:’Siz Yalnızlığınızda Boğulacaksınız’

Rüzgar Erkoçlar’ın Eşi:’Siz Yalnızlığınızda Boğulacaksınız’

Rüzgar Erkoçlar’ın eşi Tuğba Beyazoğlu, haklarında yapılan eleştirilere cevap verdi. Beyazoğlu yaptığı açıklamada, “Biz aşkı ilk günkü gibi yaşarken siz yalnızlığınızda boğulacaksınız!” dedi.

Üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu ile 27 Eylül’de dünyaevine girdi. Düğünün hemen ardından bir kuyumcuya giden ve takıları nakde çevirirken görüntülenen Erkoçlar’ın eşi Beyazoğlu, sosyal medyada yapılan bazı eleştiri ve sert yorumlara karşı açıklama yaptı.

Beyazoğlu Instagram’dan yayınladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hey siz boş insanlar. İçleri fesatlık çürümüş kişilikler söylediklerinizi tabii ki kaale almıyoruz. Çünkü siz hiçbir şeysiniz bu hayatta ve öyle de toprağa gireceksiniz. Biz aşkı yaşarken siz yalnızlığınızda boğulacaksınız. Biraz laf sokmak hakkım bence.”

Beyazoğlu şöyle devam etti: Gerektiği yerde çok da güzel üslup değiştirip cevap veririm. Dua edin seviyenize inmiyorum. Resimlerimize, mutluluğumuza bakıp siz orada imrenirken biz de bu resim gibi gülmeye devam edeceğiz.”

Sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgiye maruz kalan bu açıklama ile birçok etkileşi alan Beyazlıoğlu kimileri tarafından eleştirilmeye bunun da reklam kokan hareketler ve gündemem gelme çabası olduğunu,eleştirlere gerekli cevabın bu olmadığı yorumunu savunurken, kimileri çiftin yanında olduklarını onların aşklarına inandıklarını ifade ederek destek olmaya çalıştılar. Tüm bunların yanında Beyazlıoğlu’nun bu sözlerine 31 yaşındaki Erkoçlar, “Ağzına sağlık canım eşim” ifadesiyle destek oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler